У Наливайченка не знайшли підтверджень словам Маніліча про злочинне угрупування в СБУ Буковини

У Наливайченка не знайшли підтверджень словам Маніліча про злочинне угрупування в СБУ Буковини

27.01.2015, 13:55

Народний депутат України Максим Бурбак оприлюднив відповідь Голови СБУ на свій депутатський запит щодо деяких заяв заступника голови Чернівецької обласної ради Валентина Маніліча. 

Юридичний лікнеп для депутатів, які ще не визначились, - прокоментував документ народний депутат України. - Кожному депутату Чернівецької облради треба це уважно прочитати та особисто визначитись до чергового голосування по Манілічу. Щиро вдячний Голові СБУ за детальне викладення складу корупційного правопорушення. На даний момент рішення суду остаточне та набуло чинності. Чиновник повинен бути звільнений протягом 3-х днів, а обласна рада виконати рішення суду. Нагадую, що депутати засідають в Палаці ЮСТИЦІЇ, а не корупції. Поважаймо це. P.S. Продовжую допомагати Манілічу знайти банду перевертнів в погонах в Чернівецькій області. Участь СБУ відпадає. Як казав відомий персонаж "Діамантової руки": "Будєм іскать!!!"

Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч розповів, що вже давав пояснення у прокуратурі, УМВС  щодо висловлених ним публічно звинувачень про діяльність злочинного угрупування на території Буковини. 

 Раніше ми повідомляли: "Угрупування" Маніліча розслідуватимуть Якимчук і Зінченко

Народний депутат Максим Бурбак звернувся до силовиків перевірити слова Маніліча

Маніліч каже, що проти нього змовилося угруповання СБУ і деякі депутати (+відео)

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

так  вигнали довгошейку  і підтвердження не знайшли ))))))))))))))

 кому тре сморід? їм так точно не треба))))))))))))

 

 

avatar

йося

27 січня 2015 12:47

А де ділася Народна Самооборона Чернівців ім."Ринку Добробут"?

Ну Молодий в Іспанії на соціалі, Косменко також "таго"))), ще пару по квартирах зйомних "Хвости" ховают... Хтось з під кукурудзи в полях славетного Запоріжжя СЕЛФІ "селФУє")))

а решта де сє порозбігала? Чого не на фронті?!!!

АНУ НА ФРОНТ!

 

avatar

))))))))))))))))))

27 січня 2015 13:52