Про вихід пісні українською мовою Ані Лорак повідомляла раніше – коли приїжджала в Україну та натякала в інстаграмі, що готує щось важливе цього року. Тоді в коментарях вона відповідала своїм фанатам, що готує українськомовну пісню. 

Повернення гастролерок: чому Лорак і Лобода 7 років публічно не виступали в Україні
 
Деталями російська гастролерка поділилась журналісту у Сочі.

Восени вийде повноцінний альбом. А також буде пісня, особлива для мене особисто – вона буде на рідній українській мові. І, я думаю, порадує моїх шанувальників, тому що в музиці немає національності, вона звучить від серця, – заявила виконавиця.

 Варто додати, що останню пісню українською вона випускала ще у 2014 році під назвою "Мальви" – все інше було російськомовним репертуаром. Згодом Лорак переїхала жити в Росію і до сьогодні продовжує там свою діяльність. Щоправда, у серпні 2021-го, вперше за останні 7 років, вона виступила в Україні – два її концерти відбулись в Одесі, де були аншлаги. На противагу заворушенням та протестам, які відбувались, цьогоріч заходи пройшли спокійно. Зі сцени Ані Лорак не вибачалась за гастролі в Росії та проросійську позицію, але емоційно заявляла, що українські глядачі – лише її, і вона дуже рада їх бачити.

  Втім, це не завадило Ані Лорак через кілька днів відправитись назад у Росію та виступати на "Новій хвилі", де також "засвітилась" українська співачка Софія Ротару, яка вже за кілька днів виступатиме на День Незалежності у Києві.