У місті енергетиків Новодністровську відбувся мітинг опозиції

У місті енергетиків Новодністровську відбувся мітинг опозиції

08.05.2013, 20:53

Як зазначив, виступаючи перед мешканцями, Народний депутат України, член фракції «Батьківщина» Максим Бурбак, з часів усунення депутатами міськради законно обраного міського голови, опозиція докладала постійних зусиль для відновлення самоврядування у місті.

Виступаючі на мітингу наголошували, що за два роки керуюча верхівка продемонструвала свою повну неспроможність ефективного господарювання у Новодністровську. Сьогодні тут чи не найвища вартість питної води в Україні – 15 гривень за куб, у місті не працюють ліфти, комунальна власність використовується неефективно, а все керівництво у міста над Дністром «за принципами переможного буковінізму», проголошеними губернатором Папієвим, здійснюється через «смотрящих».

Довідково: Новодністровська міськрада 21 серпня 2011 року достроково припинила повноваження міського голови. Позачергові вибори мера Новодністровська Верховна Рада призначила на 2 червня 2013 року. 8 травня – останній день подання документів для реєстрації кандидатів.

Джерело: frontzmin.ua

Як інформує Новодністровська міська територіальної виборча комісія, всього проведено шість партконференцій, а от документи на реєстрацію подано лише на 5 кандидатів. Всі вони без жодних проблем зареєстровані, відкривають рахунки виборчих фондів та розпочинають свою передвиборну агітацію, повідомляє Північно-Бесарабський інформаційний портал. У місті працюватимуть 4 виборчі дільниці, на яких голосуватимуть понад 8 тисяч зареєстрованих у місті виборців.

1