У 'міськШЕП' не знають, чи поліція розслідує справу про мільйонні зловживання попередників, виявлені на підприємстві

У "міськШЕП" не знають, чи поліція розслідує справу про мільйонні зловживання попередників, виявлені на підприємстві

25.11.2021, 09:17

Під час звіту за 6 місяців роботи з часу призначення нового керівника МКП «МіськШЕП» журналіст BukNews, зокрема, поцікавився, чи вже відомі результати розслідування справи про 8,5 мільйонів зловживань, виявлених на цьому підприємстві. І про які було повідомлено ще влітку. 

- Якщо ви пам'ятаєте, ще до мого призначення на посаду, на підприємстві було проведено аудит, який виявив зловживань на 8,5 мільйонів гривень, - розповів директор МКП "МіськШЕП" Володимир Урсулян. - Мені невідома доля цієї перевірки. Скажу навіть більше, вже перебуваючи на посаді керівника комунального підприємства, коли, здається, ще у червні, виявив чергові зловживання приблизно на 1400 літрів пального, передав відповідні матеріали до поліції. У червні ми провели тендер і вже у липні почали встановлювати джіпіес трекери і датчики контролю палива на 69 одиниць транспорту, щоб контролювати рух і витрати пального. Першого ж місяця роботи ми виявили зловживання з паливними талонами на 1400 літрів. З відповідною заявою про виявлене зловживання ми звернулися до поліції. І чекаємо від них відповіді, чи будуть вони порушувати кримінальне провадження за цим фактом. Проте я до сьогодні нормально не знаю, що там відбувається. Тим більше не можу нічого сказати про результати перевірки можливих зловживань, які виявив аудит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальний "міськШЕП" не брав участі у тендері на 6 мільйонів для ремонту міжбудинкових проїздів, щоб не перешкоджати виграти людям Каспрука?

 

1