У міліції кажуть, що арештували кривдника Москаля

У міліції кажуть, що арештували кривдника Москаля

31.03.2014, 20:07

Зловмисник, який у Чернівцях обікрав квартиру народного депутата України, під арештом. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Раніше судимий гастролей у листопаді минулого року провів чотири дні у Чернівцях. За цей час він встиг обікрасти п’ять помешкань.

Неодноразово судимий за квартирні крадіжки 29-річний мешканець Київської області останній раз звільнився з-під варти ще у 2004 році.

Мабуть, весь цей час фортуна була до нього прихильна, але завдяки професійній та злагодженій роботі буковинських оперативників зловмисник знову опинився у ізоляторі тимчасового тримання.

Чоловік приїхав у Чернівці у середині листопада минулого року. Винайняв собі помешкання та почав обирати майбутніх жертв. Переважно це були квартири на першому-другому поверсі новобудов.

Зловмисник приходив у вечірній час, переконувався, що господарів немає вдома та за допомогою віджиму металопластикових вікон проникав у помешкання. Брав коштовності, гроші та у окремих випадках цінні речі та хутра.

Наразі на рахунку затриманого 2 квартири у Шевченківському та 3 у Першотравневому районах обласного центру.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано міру запобіжного заходу – арешт та оголошено про підозру.

Раніше ми повідомляли

Народний депутат України з фракції ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль підтвердив інформацію про те, що його квартиру у Чернівцях обікрали.

Про це повідомляє УНН.

"Це правда . Я засмутився, бо на горищі близько 40 нагород у мене взяли, які я збирав. Це в основному нагороди за заслуги першого, другого і третього ступення. Це нагороди, які я не зможу відновити, бо вони ще з Радянського союзу. А також (вкрали – ред.) відомчі нагороди МВС, адміністрацій й інші, де я працював весь період", - розповів Г.Москаль.

Політик з жалем сказав, що на місці нагород залишилися тільки порожні коробки. Г.Москаль додав, що саме ці нагороди для нього були важливими, а все решта не є цінним.

Як повідомлялося, у Чернівцях невідомі обікрали квартиру народного депутата Геннадія Москаля. Таку інформацію кореспонденту УНН вдалося дізнатися від одного з депутатів Чернівецької міської ради.

Як стало відомо, квартира, яку обікрали, за словами співрозмовника агентства, розташована в центрі міста, в одному з будинків поблизу вулиці Червоноармійської.

Зі слів депутата міськради, виходить, що Г.Москаль далеко не єдиний міліціонер високого рангу, що мешкає у згаданому будинку, адже його квартира розміщується між квартирами одного з колишніх начальників міліції Буковини та ще одного з колишніх співробітників МВС області.

1