Мерія дозволила зрубати 55 дерев у Чернівцях

Мерія дозволила зрубати 55 дерев у Чернівцях

15.02.2015, 20:27

За результатами комісійного обстеження у січні ц.р. надано дозволи на знесення 55 дерев, у тому числі однієї природоохоронної пам’ятки – псевдотсуги тисолистої. Дозвіл на знесення псевдотсуги надано після консультацій з науковцями ботанічного саду із дотриманням нормативних вимог до прийняття такого рішення.

Більшість дозволів на знесення дерев видано на звернення мешканців.

У більшості випадків причиною знесення є аварійний та неякісний стан дерев, порушення норм висадки. У двох випадках (на вул. Московської олімпіади та Краматорській) знесення буде проводитися силами комунального треста зеленого господарства, в інших – силами заявників. Про це повідомляє прес-служба мерії. 

- Незабаром весна, - написав на своїй сторінці у ФБ Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. - До мене вже звертаються ініціативні чернівчани з пропозиціями де і що висадити. Пропонують і посадковий матеріал і власну працю. Давайте пропозиції, будемо узагальніювати і планувати ресурси. Маємо спільними зусиллями тресту зеленого господарства, жрепів, громадських організацій, чернівчан зробити наше місто більш квітучим та зеленим!!!"

Дані про адреси знесення дерев додаються.   

 



1


КОМЕНТАРІ (1)

центральний автовокзал! хто їм дозволяв зрізати дерева? на Сторожинецькій вулиці автовокзал продали! хто їм дозволяв продавати? хай вернуть громаді , те що вкрали....

avatar

олександр

17 лютого 2015 20:28