У Мережі іронізують над Генпрокуратурою  і пропонують засудити козака Гаврилюка за «голі походи у громадських місцях»

У Мережі іронізують над Генпрокуратурою і пропонують засудити козака Гаврилюка за «голі походи у громадських місцях»

06.11.2015, 12:49

Після гучних затримань волонтерів та політиків по всій Україні користувачі мережі  почали жартувати на рахунок чергових «гучних затримань Генпрокуратури та СБУ». Відтак за декілька днів у Мережі почали поширюватись жартівливі пости, у яких опубліковані нові прізвища «відомих порушників» та, власне, самі порушення.

Новину передає «Преса України».

Останнім таким «популярним мережевим героєм» став відомий на Майдані козак Гаврилюк. Користувачі жартують, мовляв згодом і його заарештують. Причини для затримання різні, однак найпопулярнішою «пропозицією» до прокурорів та слідчих залишається «арешт козака через його появу на людях у голому вигляді».

«У Генпрокуратурі розглядається питання про притягнення козака Гаврилюка за появу в громадському місці в оголеному вигляді», - так пожартував один із жителів Дніпропетровська.

Для підтримки бойового духу, як кажуть, цей жартівливий пост почали поширювати народні депутати України. 

Нагадаємо, користувачі соцмереж поставили велику кількість схвальних «лайків» під постом із шкодуванням про те, що «снайпер» не влучив у генпрокурора України Віктора Шокіна. У той же час повідомлення прес-секретаря СБУ із шкодуванням про замах - набрало незначну кількість позитивних відгуків.

1