У Луковиці розбійники напали на подружжя: били, зачинили в підвалі, вимагали гроші (оновлено о 12.59)

У Луковиці розбійники напали на подружжя: били, зачинили в підвалі, вимагали гроші (оновлено о 12.59)

20.11.2019, 09:22
Сьогодні, 20 листопада, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від голови Луковецької сільської ради, що двоє невідомих осіб в масках проникли до житла 53-річного чоловіка та 55-річної дружини села Луковиця Глибоцького району Чернівецької області застосовавши фізичну силу вимагали у потерпілих грошові кошти.
 
Побивши власника та його дружину, яку в подальшому зачинили в підвалі зловмисники пригрожували йому та почали вимагати гроші. Чоловіку вдалося втекти та покликати на допомогу. У цей час нападники не заволодівши цінними речами та коштами з місця події зникли.  
 
На місце події одразу виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативні групи ГУНП та Глибоцького відділення поліції, управління карного розшуку, кінологи, а також криміналістична лабораторія.
 
 
Поліцейські відпрацьовують район вчинення злочину. Проводиться огляд місця події, подворовий обхід прилеглої території, встановлюються й опитуються можливі свідки та очевидці.
 
На пошуки зловмисників орієнтовано особовий склад усіх підрозділів поліції області.
 
Потерпілих доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці з тілесними ушкодженнями. Як повідомляє UA: Буковина, у подружжя з Глибоцького району, на яке напали вночі, множинні травми та ушкодження м’яких тканин голови.

Їхній стан середньої важкості.

Про це нам повідомив нейрохірург лікарні швидкої медичної допомоги Михайло Курікера. В чоловіка та жінки є ужкодження мяких тканин голови. Жінка почувається гірше через шоковий стан. Реабілітація триватиме приблизно 10 днів. 

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. 
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1