У лісах Буковини спорудили унікальний дерев’яний міст – один з найвищих у Європі

У лісах Буковини спорудили унікальний дерев’яний міст – один з найвищих у Європі

03.09.2015, 19:17

Днями на державному підприємстві «Берегометське лісомисливське господарство» здали в експлуатацію три новозбудовані дороги лісогосподарського призначення у Чемернарському та Берегометському лісництвах. Загальна протяжність цих лісових шляхів склала 4,42 км. Також завершено будівництво нового моста заввишки 11,5 м у Чемернарському лісництві. За словами працівників лісгоспу, це один із найвищих лісових мостів у Європі.

Про це BukNews повідомили у прес-службі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

- Щороку на будівництво, відновлення та утримання лісових автомобільних доріг підприємство витрачає більше 3,5 млн. грнвласних коштів, - зазначає начальник дорожньо-ремонтної будівельної дільниці ДП «Берегометське ЛМГ» Руслан Максимчук. -  Густота гірських лісових доріг у лісфонді «Берегометського лісомисливського господарства» доволі висока і становить 12,5 км на 1000 га лісу, що є одним з найвищих показників по галузі. Загальна протяжність доріг лісогосподарського призначення у держлісфонді підприємства складає близько півтисячі кілометрів.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині ростуть 40-метрові ялиці, яким більше 200 років

1


КОМЕНТАРІ (4)

А ці "лісники" за межі села хоч виїжджали? разом з "журналістом"? 11,5 м - це мабуть один з найнижчих мостів у Європі. Навіть у Чернівцях всі мости повище будуть. А найвищий міст у Європі має 272 метри висоти!!! ІДІОТИ!!! І це не образа, а констатація факту.

avatar

лісник

03 вересня 2015 16:47

avatar

Oven Pvm

03 вересня 2015 18:30

А скільки коштів на це було сисано. Це звичайна щорічна робта лісівників по відновленню доріг. Правильно говорять активісти про зловживання в Берегометсьому ЛМГ. Піару на копійки ,а крадіжки на міліони. Потрібно зробити рейд з журналістами по всім лісовим дорогам і не тільки . А скільки доріг з твердим покриттям зіпсовано лісовозами , які ніби цілдобово працюють . Прямо все для фронту ,все для перемоги. Чого вартий напрямоу Берегомет с.Д.Шепіт. ЛЮди неодноразово перекривали дорогу ,а віз і нині там

avatar

Людина з лісу

03 вересня 2015 21:57

біда у тому, що активісти тільки говорять, точніше верещать як недорізані (послухати тільки Рожкова), про зловживання у лісі. Розуму їм бракує, до Ковальця нарешті це дійшло, що криками нічого не зробиш як і зверненннями до нардепів, ще тупіших. А Дарчук наче зумисне підставляє активістів своїми нісенітницями. тому, шановний, з такими активістами віз і нині там.

avatar

журналіст-людині з лісу

04 вересня 2015 08:09