У Києві презентували масштабний соціальний ролик, присвячений українським воїнам (ВІДЕО)

У Києві презентували масштабний соціальний ролик, присвячений українським воїнам (ВІДЕО)

10.10.2016, 19:14

У рамках соціального проекту до Дня Захисника України у Києві презентували масштабний ролик «Балада про піхоту», присвячений воїнам Сухопутних сил України. Про це повідомляють на своїй Фейсбук-сторінці Сухопутні війська України.

 Авторами проекту виступили консалтингова компанія K&K Group та рекламне агентство TABASCO. Зйомки проводилися студією LimeLite Studio за підтримки Сухопутних військ ЗСУ. Режисером проекту виступив відомий ізраїльський режисер Елі Свердлов. Зйомки проходили на навчальному полігоні.

 https://youtu.be/HZlyOmsDjew

 За словами заступника командувача Сухопутних військ ЗСУ полковника Олександра Голоднюка, Українська армія – це не лише передова та підготовка військових. Не менш важливою є підтримка суспільства.

 «Командування СВУ звернулося до Гната Коробка та Олександра Копила з K&K Group з проханням допомогти у налагодженні комунікації з громадськістю. Початком нашої співпраці став цей ролик, реалізований повністю на волонтерських засадах. Це вражаюча колосальна робота. Хочу подякувати усім, хто долучився до його створення», – сказав він.

 Основне завдання ролика, за словами автора проекту Гната Коробка (K&K Group), показати щоденний героїзм звичайних воїнів, які захищають Україну на фронті.

 «У ролику показані прості речі та справжні люди: солдати та офіцери Сухопутних військ України. Це не супергерої з фільмів. Коли ти спілкуєшся з ними, бачиш звичайних хлопців. Але є речі, які виокремлюють їх поміж інших – справжні воля та дух. Це сила нашої армії. Хочеться також відзначити колосальний ентузіазм та згуртованість всіх учасників проекту, а це люди з різних сфер. Така консолідація ще раз доводить: ми змінюємося, змінюється країна», – сказав Гнат Коробко.

 Автор сценарію Олександр Смірнов (TABASCO) зазначив, що це був один з найскладніших сценаріїв соціального ролика. «Потрібно було знайти символ для сухопутних військ – простий, людяний, позбавлений удаваного героїзму та шароварщини. Цим символом стала лопатка піхотинця», – повідомив Олександр Смірнов.

 Володимир Яценко (LimeLite Studio), студія якого провела зйомки, відзначив, що цей проект – це спосіб захищати свою Батьківщину. «З автоматом у руках ми були б не такими ефективними, а тут можемо бути просто смертоносними. Я досі із задоволенням згадую істерику ватників у прайм-тайм першого каналу Росії після 9 травня, коли ми вийшли з соціальними роликами до Дня Перемоги», – поінформував Володимир Яценко.

 Також, як наголосили автори проекту, ролик закликає українців вступати на контрактну службу та, загалом, розповідає про Сухопутні війська України.

 «Сухопутка» – найчисленніші війська України, й приводів нею пишається існує чимало. Ми вважаємо, що було б справедливо, якби українці більше знали про своїх захисників, більше довіряли їм та пишалися ними», – підсумував автор проекту Олександр Копил (K&K Group).

1