У Кіцманському районі найкращий показник з призову на строкову службу. Чернівці - серед найгірших

У Кіцманському районі найкращий показник з призову на строкову службу. Чернівці - серед найгірших

08.11.2016, 17:18

Призов на строкову військову службу та службу за контрактом у Чернівецькій області обговорювали під час сьогоднішньої апаратної наради в Чернівецькій ОДА.

Як повідомив військовий комісар Чернівецького обласного військового комісаріату Володимир Шведюк, для Чернівецької області на осінній призов визначено чисельність 294 особи.

- Станом на 8 листопада 2016 року до військ відправлено вже 171 особу, що становить 58,2% від планового завдання, в командах накопичено 93 людини. Для виконання планового завдання наразі не вистачає 30 осіб, - каже він. 

 - Якщо проаналізувати проведення відповідної роботи з призову громадян на строкову військову службу у Збройних Силах України, то на сьогодні найкращі показники демонструють у Кіцманському районі, гірші – в Герцаївському, Новоселицькому районах та місті Чернівці, - додав В. Шведюк. 
 
Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук зазначив, що в області необхідно покращити роботу з організації, підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу. 

 Джерело: bukoda.gov.ua

1