У Кіцманській райлікарні урочисто відкрили реконструйоване приміщення хірургічного відділення (ОНОВЛЕНО)

У Кіцманській райлікарні урочисто відкрили реконструйоване приміщення хірургічного відділення (ОНОВЛЕНО)

15.06.2018, 11:19

На Кіцманщині сьогодні відбулося урочисте відкриття реконструйованого приміщення хірургічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні.

Це гарний подарунок до Дня медичного працівника як для персоналу закладу, так і для мешканців району, - прокоментував подію народний депутат України Іван Рибак. - З чим особисто привітав всіх присутніх на заході. Тепер жителі Кіцманського району матимуть змогу отримувати якісні медичні послуги у нових та сучасно обладнаних приміщеннях.

Нагадаємо, напередодні Дня медичного працівника у приміщенні Палацу “Академічний”, що у Чернівцях, відбувся святковий концерт. Народний депутат України Іван Рибак особисто привітав працівників медичної галузі Буковини з професійним святом та вручив державні нагороди за заслуги перед українським народом. Побажав кожному успіхів, мудрості та терпіння у такій відповідальній та благородній справі.

На Сторожинеччині сьогодні також вітали медичних працівників з професійним святом. Під час святкового концерту, що відбувся у Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я”, народний депутат України Іван Рибак приєднався до всіх теплих побажань та подякував присутнім медикам району за терпіння та відданість своїй важливій справі.

Крім цього, відповідно до розпорядження голови Верховної Ради Андрія Парубія, за заслуги перед українським народом, парламентар вручив Грамоту ВР завідувачу терапевтичного відділення Сторожинецької ЦРЛ Гуцуляк Марії Григорівні.

1