У Сторожинці з'явилася вулиця Степана Бандери, а у Кіцмані вулиці Героїв АТО повернули стару назву радянського генерала

У Сторожинці з'явилася вулиця Степана Бандери, а у Кіцмані вулиці Героїв АТО повернули стару назву радянського генерала

22.10.2016, 01:13

20 жовтня 2016 року відбулася ХІІ позачергова сесія Сторожинецької міської ради, на якій були присутні 18 депутатів із 26. На порядку денному було 21 питання. Зокрема, на сесії депутати затвердили найменування нових вулиць. Одна з них буде носити назву Степана Бандери. Про це повідомляє Сторожинець.Інфо.

На 10 сесії Кіцманської міської ради, яка відбулася 13 жовтня, розглянули питання «Про перейменування вулиці і провулку Героїв АТО,  вул.А.Тарновецької,  вул.Підлісянка, пров.Підлісянський в м.Кіцмань»,  оскільки з таким проханням звернулися жителі вищеназваних вулиць. 

Тож депутати врахували думку громадян і вулицям А.Тарновецької  та Героїв АТО повернули попередні назви — М.Горького та І.Черняховського, оскільки ці назви не підпадають під дію закону про декомунізацію. Вулицю Підлісянську (колишню Марковського)  перейменовано на Садову, а провулок Підлісянський — на Травневий. 

Міський голова Кіцманя Сергій Булега сказав, що назву «Героїв АТО» присвоять одній з вулиць міста у новоствореному масиві в районі райагробуду, де ділянки для будівництва житла будуть отримувати і учасники АТО.

Ольга КУЛЬКО. 

Джерело: http://freelife.cv.ua/

1