У кабінеті директора збиткового ЧТУ – розкішний ремонт, зроблений при Михайлішині (ОНОВЛЕНО о 22.17)

У кабінеті директора збиткового ЧТУ – розкішний ремонт, зроблений при Михайлішині (ОНОВЛЕНО о 22.17)

10.03.2017, 20:52

Депутати та активісти зустрілися із колективом тролейбусного управління.

Депутати Чернівецької міської ради проїхалися спецрейсом у новому старому тролейбусі-"гармошці". Маршрут, яким обранці проїхалися, лежав від Центральної площі до тролейбусного депо. 
 
Депутати, міський голова та працівники міської ради, зайшовши до салону, справно сплачували перед камерами за проїзд. Відтак у представниці "Самопомочі" Аліни Олевич виникла ідея, щоб тролейбус не просто їхав вулицею Руською, а виконував свій безпосередній обов'язок - перевозив пасажирів. 
 
На зупинках не всі чернівчани насмілювалися заходити до такого "VIP-тролейбусу", однак дехто ж мав особливу нагоду проїхатися з людьми, яких бачать переважно тільки в телевізорі.
 
Фінальною точкою спецрейсу стало тролейбусне депо. Мер Олексій Каспрук та директор управління Іван Іванічек запросив усіх "пасажирів" оглянути ремонтні майстерні та поспілкуватися з колективом депо.
 
 
Похмурі погано освітлені цехи та розкішно вмебльований будинок адміністрації. Саме таку картину застали депутати та громадські активісти у Чернівецькому тролейбусному управлінні.
 
Під час спілкування з поважними гостями працівники ЧТУ особливо подякували Віталію Михайлішину, під час секретарства якого і було шикарно відремонтовано  адміністративне приміщення ЧТУ. 
 
У кабінеті директора збиткового ЧТУ – розкішні меблі
 
Так, громадський активіст Андрій Жилкін оприлюднив світлини, на яких видно, що у кабінеті директора ЧТУ Івана Іванічека – дорогі комфортні меблі. Дивно, зважаючи на той факт, що підприємство є збитковим та щороку просить у громади міста десятки мільйонів гривень.
 
У кабінеті директора збиткового ЧТУ – розкішні меблі
 
«А ось де премії,інструмент та тролейбуси… В порівнянні з цехами... Як вам збиткове підприємство?», – підписав знімки активіст. 
 
У кабінеті директора збиткового ЧТУ – розкішні меблі
 
Як стверджує Андрій Жилкін, такі меблі вартують 41 тисячу гривень. 
 
Натомість тролейбусники обурювалися чутками, що вони нібито отримали вказівку нищити тролейбуси у Чернівцях. За їхніми словами, тролейбусний парк просто перебуває у поганому стані, адже чи не щодня тролейбуси ламаються, а необхідних запчастин немає. Нині ж, як зазначив керівник ЧТУ Іван Іванічек, для забезпечення нормальним проїздом чернівчан необхідно запустити на лінії 100 тролейбусів. Нині ж в управлінні їх лише 79, а на маршрут виходять тільки 52 одиниці.

Дискусії точилися і навколо двох тролейбусів, яких закупили, однак з технічних причин вони так і не вийшли на маршрут. За словами працівників ЧТУ, вони не можуть їх ремонтувати, адже не отримали документації та схем їхньої експлуатації та ремонту, адже ті оснащені електронікою. 

Директор департаменту ЖКГ Сергій Погорений же зазначив, що в договорі є пункт, який передбачає повернення таких тролейбусів протягом певного терміну постачальникам. Чому цього не було зроблено і хто за це відповідає - ніхто не відповів. 

Працівники ЧТУ же просять у влади закупити бодай вживані тролейбуси, які перебувають у хорошому стані та виділити кошти на запчастини та ремонт.

 Джерело: http://promin.cv.ua/, кореспондент БукІнфо та https://pogliad.ua/
 
Відео Аурелії ТРИНТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
У Чернівцях тролейбусники та депутати сперечалися щодо вартості проїзду, нових машин та електронного квитка
 
БукІнфо (с)
Фото Максима Козменка та molbuk.ua
1


КОМЕНТАРІ (2)

жахливо!!! геть того ДиРекТора!!!!

avatar

юра

10 березня 2017 19:34

Не треба "геть", козел ти такий! Він вік там звікував. Тепер піде на пенсію. Як почесний пенсіонер. Але зі своєї, не твоєї волі.

avatar

12 березня 2017 17:52