У Івана Мунтяна видався спортивний вікенд

У Івана Мунтяна видався спортивний вікенд

12.05.2019, 19:04

Сьогодні, 12 травня, на території фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» відбулась обласна спартакіада серед депутатів рад усіх рівнів Чернівецької області, участь у якій взяло понад 60 буковинських народних обранців.  

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відкрив направду представницькі спортивні змагання – обласну спартакіаду серед депутатів місцевих рад Буковини.

Посадовець відзначив, що уже традиційно цієї травневої пори депутати рад усіх рівнів нашого краю збираються на спортивній арені ФОК «Олімпія» для того, аби помірятися силами не в політиці, а у спорті. Іван Мунтян додав, що спортивні змагання дуже нагадують політичну боротьбу, особливо бажанням здобути перемогу. Водночас, висловив впевненість у тому, що сьогодні переможе дружба та взаєморозуміння. 

- Наголосив, що пишаюся спортивними здобутками буковинських депутатів, які регулярно здобувають призові місця та перемоги на відповідних змаганнях всеукраїнського рівня. Побажав міцного здоров’я, наснаги та гарної спортивної форми, - розповів Іван Мунтян. - Прищеплюю любов до спорту та здорового способу життя у свого найменшого синочка Іванка з малого (На фото).

 Відтак разом із нашим титулованим депутатом обласної ради Іваном Гешком, золотим голосом Буковини Михайлом Грицканом та керівником обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Георгієм Мазурашу Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав учасників традиційного Бігу миру, що сьогодні відбувся у середмісті Чернівців.

Вшанувавши пам’ять усіх, хто віддав своє життя за наш мир та спокій, посадовець зазначив, що започаткована п’ять років тому чудова спортивна ініціатива з року в рік збирає все більше прихильників та учасників. І це не може не тішити, адже здоровий спосіб життя, зайняття фізкультурою та спортом є надійною запорукою здоров’я нашої нації. Побажав усім миру, міцного здоров’я, та вдалих стартів. 

1