У яких терактах за останні три роки постраждали українці

У яких терактах за останні три роки постраждали українці

23.01.2018, 16:03
Аналітики «Слово і Діло» підготували для вас перелік найгучніших терактів, в яких постраждали українці за кордоном 
 
Буквально три дні тому в Кабулі бойовики «Талібану» напали на готель Intercontinental. Озброєні люди захопили заручників, стріляли в персонал готелю й гостей, а також використовували гранати. Після декількох годин штурму готель вдалося звільнити, жертвами теракту стали 18 людей (майже всі іноземці), серед них – 7 українців. За останні три роки це найбільша кількість громадян України, які загинули в результаті теракту за кордоном. «Слово і Діло» згадує інші схожі інциденти
 
Світлина від BukNews.
 
Родина загиблого авіаконструктора із Чернівців не має про нього жодної інформації.
 
Як Інформаційному агентству АСС повідомила родина загиблого, вони не мають жодної інформації про те, коли тіло Валерія Науменка привезуть до Чернівців. Рідним Валерія поки ніхто не телефонував із авіакомпанії, де за контрактом тривалий час працював чоловік. 
 
Останнє фото на сторінці авіаконструктора опубліковане 20 січня.
 
Нагадаємо, як повідомляв promin.cv.ua,  чернівчанин загинув під час теракту у Кабулі.
 
Серед загиблих під час теракту у Кабулі українців є чернівчанин – авіатехнік із Чернівців Валерій Науменко, повідомляє «Страна.Ua». Він співпрацював із афганською пасажирською авіакомпанією Kam Air.
 
Інформацію у facebook підтвердила дочка чоловіка Катерина Грібова.

Чернівчанин загинув під час теракту у Кабулі

 Бойовики «Талібану» напали на елітний готель Intercontinental у столиці Афганістану у ніч проти неділі, 21 січня. Ісламісти розстрілювали іноземців. Із 18 загиблих половина – українці. Їхні тіла 24 січня привезуть на батьківщину.

1