У Хотині відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям і відремонтували приміщення районної ради

У Хотині відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям і відремонтували приміщення районної ради

26.03.2019, 14:26

Сьогодні в Хотинській ОТГ свято - відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям в парку Хотина. У місті також відремонтували приміщення Хотинської райради, де ремонту не було 25 років.

 Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак

Завдяки спільним зусиллям місцевої влади та за підтримки коаліційного Уряду місцеві юні спортсмени можуть вдосконалювати свою майстерність і долучатися до спорту. 

 Будівництво футбольно-спортивного комплексу в Хотині розпочалося у 2018 році. За рахунок коштів міністерства регіонального розвитку та будівництва виділено 749,5 тисяч гривень, а з міського бюджету виділено 663,5 тисяч гривень.

Територію планують обладнати камерами відео-спостереження та освітленням, а за грою команд на штучному полі можна спостерігати з глядацьких трибун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова парламентської фракції "Народного фронту" привітав новообрану голову Хотинської районної ради

 - Зрада-зрадонька в Хотині! Показово для порівняння. Приміщення Хотинської райради. До ремонту і після. Ремонт тут, до речі, не робили років 25 точно. Тепер районна рада має сучасний вигляд і, впевнений, депутати ще більше думатимуть про сучасний розвиток своєї громади та інфраструктури району. І так повинно бути по всіх районах 204-го виборчого округу, - розповів Максим Бурбак. - PS: У гарному приміщенні навіть Суспільне телебачення захотіло записати інтерв'ю.
 
1


КОМЕНТАРІ (2)

Ремонт зроблено в райраді для ручної голови Тані Бринь. Хай краще Бурбак скаже скільки грошей з власної кишені дав на цей ремонт і на футбольний майданчик. Піаритись за державні гроші великого розуму не треба.

avatar

Полковник

27 березня 2019 10:07

З опущенців з Суспільного вже навіть Бурбак стібеться.

avatar

Вологришин

27 березня 2019 20:42