У Глибоці виявили автомобіль, який шукає 'Інтерпол'

У Глибоці виявили автомобіль, який шукає "Інтерпол"

04.04.2019, 13:11

Фахівці територіального сервісного центру МВС № 7344, що у Глибоці, виявили авто, яке розшукується у міжнародній базі «Інтерпол».

2 квітня до сервісного центру МВС у Глибоці звернувся чернівчанин, аби зареєструвати легковик Volkswagen Passat, 2001 року випуску  (іноземна реєстрація). У процесі реєстрації спеціалісти сервісного центру МВС встановили, що автомобіль перебуває в розшуку, а саме у міжнародній базі “Інтерпол“.

З виявленим фактом працівники ТСЦ звернулися у поліцію.

Транспортний засіб вилучений та знаходиться на арештмайданчику Глибоцького відділення поліції.

Зазначимо, що від початку року фахівцями сервісних центрів МВС в Чернівецькій області виявлено два автомобілі, які перебувають у розшуку «Інтерполу».

Регіональний сервісний центр МВС в Чернівецькій області вкотре наголошує: будьте обачними при придбанні вживаних автомобілів, користуйтесь послугами експертної служби, аби не наражати себе на прикрі несподіванки.

Детальніше про послугу реєстрації / перереєстрації транспортного засобу — за посиланням bit.ly/2S7bMb7.

Отримати додаткову інформацію та консультації можна за телефоном (0372) 54-93-77 та на Фейсбук-сторінці сервісних центрів МВС в Чернівецькій області, переглянути актуальні новини сервісних центрів МВC – на chv.hsc.gov.ua.

1