У Глибоці працюватиме цех з виробництва кукурудзяних паличок

У Глибоці працюватиме цех з виробництва кукурудзяних паличок

15.07.2015, 12:27

Минулого недільного святкового дня, коли весь християнський світ відзначав день пам’яті апостолів Петра і Павла, у Глибоці урочисто відкрили цех з виробництва кукурудзяних паличок приватного підприємства „АPERO”.

Підприємець Петро Дуган власну справу розпочав після закінчення університету 11 листопада 2000 року у селі Купка. На початку цех випускав один вид продукції — „Білочку”. За 15 років покращилась якість, вдосконалилось виробництво, розширився асортимент. Нині відомі також „Молочник”, „Слоник”, „Шоколадик”, „Сюрприз” (в упаковці якого іграшка) та ін. Продукція вийшла на ринок восьми областей нашої держави: Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської, Рівненської, Вінницької, Київської, Кіровоградської, Чернівецької. На закордонному ринку зарекомендувала себе у Молдові та Болгарії.

З розвитком бізнесу приміщення біля будинку Петра Георгійовича у Купці стало тісним. Тому розпочав споруджувати нове у райцентрі, яке завершив за 11 місяців, встановив нове обладнання.

На відкритті Петро Дуган зізнався: основою будь-якого підприємства є його працівники, на яких можна покластись. Сьогодні в „АPERO” працюють 30 осіб, а це оператори лінії виробництва, експедитори, водії, технічний персонал. Вагомий внесок у розвиток вкладає менеджер збуту Олена Зегря.

Щодо планів. У найближчій перспективі — вихід на ринок областей центральних, південних, північних регіонів України. Великим бажанням є завоювання ринків країн Європи, тому братимуть участь у різноманітних міжнародних виставках і ярмарках.

З нагоди відкриття цеху з вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови ОДА Віталій Усик, який відкрив і таємницю: день презентації „АPERO” обраний невипадково. Бо окрім Дня ангела власника, у родині ще одне гарне свято — день народження дружини Родіки. А все, що з любов’ю дарується, має гарне продовження. Процвітати, давати приклад іншим побажав голова РДА Георгій Придій. Щоб меншими були ризики і тільки збільшували прибутки — зичив голова районної ради Григорій Ванзуряк. Селищний голова Костянтин Горячко пообіцяв допомогу, як від керівника. Додались також розважальні номери клоунів зі Львова, пісенні виступи Аліси Божескул та Софії Верхоляк.

Р.S. „АPERO” з французької — „легкий сніданок”. Або ж „А” — син Андрій, „PE” — власник Петро, „RO” — дружина Родіка. Такий собі логотип сім’ї.

Лариса Дущак.

Фото автора. 

1