У Гайничеру через вибори здали нерви (ДОДАНО ВІДЕО)

У Гайничеру через вибори здали нерви (ДОДАНО ВІДЕО)

05.10.2015, 22:16

У шалі передвиборчої гонитви у багатьох не витримують нерви. Першим, схоже, від передвиборних перевантажень постраждав голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру.  Зважаючи на невисокий рейтинг партії колишніх регіоналів  і тушок, від якої пан голова балотується до крайового парламенту, це не дивує. Дивує інше: для досягнення електоральної вигоди посадова особа рівня голови обласної ради вдалася до такої форми спілкування з мером обласного центру, як відкритий лист. Не довго думаючи,  свою передвиборчу агітку чиновник розмістив на сайті Чернівецької обласної ради і розіслав у ЗМІ від імені прес-служби. Як у старі добрі часи режиму Януковича, коли регіональна більшість використовувала цей майданчик у власних інтересах. Не допускаючи до нього депутатів від опозиції. 

Звертаючись до Чернівецького міського голови у неприпустимому тоні, іронізуючи на адресу прем'єр-міністра України, голова облради - у минулому, як подейкують, дипломат, забув, очевидно, що говорить з представником місцевого самоврядування, а не власним підлеглим. Врешті, кваліфікований чиновник навіть з підлеглими так не спілкується. А Каспрука, на відміну від самого Гайничеру, обрала переважна більшість чернівчан. Звертаючись у подібному тоні до мера він не лише демонструє власний рівень культури, але тим самим ображає численних виборців міського голови. Бо все таки є різниця між прямим голосуванням за мера міста, через яку пройшов Каспрук, і тим цирком, який влаштували у "будинку з левами", коли сколочена регіоналами Папієвим і Галицем регіональна більшість призначала собі ручного спікера. 

Щось буковинці не пригудують подібної принциповості від пана Гайничеру, коли він беззастережно виконував усі забаганки намісників кривавого режиму у краї. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

 Шайки  бездельников  с ОГА, облсовета  и  МЭРии  надо  убрать  полностью.    Уверена,  что   после  выборов  Фищук (временно)  будет  возглавлять  ОГА,   Кулиш-облсовет,  Каспрук-МЭРию.   Остальным- не  стоило  было  лезть  "в калашный  ряд".

avatar

НВ

05 жовтня 2015 20:17

гайнічеру - той ще хам...

avatar

Тома Циронина

05 жовтня 2015 23:12

Одне не можу зрозумiти показуху з ремонтами дорiг робили до дня мicта чи це мiська влада до втборiв пiариться. Особливо вразила робота пiдрядникiв на вулицi Каспрука - в суботу близько 20.00 укладали асвальт, а до цього щонайменше мiсяць нiчого не робили на заблокованiй бетонними блоками дорозi.

avatar

Vasyl' Zabolotniuk

05 жовтня 2015 23:14