У Фищука розробили програму протидії корупції

У Фищука розробили програму протидії корупції

21.03.2018, 21:06

Сектор з питань запобігання корупції  апарату обласної державної адміністрації проводить електронні консультації з громадськістю щодо проекту розпорядження обласної державної адміністрації «Про затвердження проекту антикорупційної програми Чернівецької обласної державної адміністрації на 2018 рік».

Програма розроблена з метою створення в обласній державній адміністрації ефективної системи запобігання та протидії корупції відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та інших нормативно-правових антів антикорупційного спрямування; створення дієвих механізмів, спрямованих на мінімізацію корупційних ризиків, що  виникають в процесі діяльності обласної державної адміністрації; підвищення правової обізнаності у сфері запобігання і протидії корупції,  формування світогляду неприйняття корупції, подальше впровадження механізмів прозорості, доброчесності у діяльності посадових осіб обласної державної адміністрації та підвищення рівня довіри громадян до органів державної влади.

Пропонуємо представникам інститутів громадянського суспільства, усім бажаючим долучитись до обговорення програми.

З програмою можна ознайомитись у рубриці «Громадянське суспільство. Консультації з громадськістю» на сайті Чернівецької ОДА. 

1