На Буковині у ДТП загинув дільничий працівник поліції

На Буковині у ДТП загинув дільничий працівник поліції

12.11.2018, 10:56

Вночі з 11 на 12 листопада, приблизно о пів на третю ночі, сталася смертельна аварія у селі Опришени Глибоцького району, на трасі Чернівці-Тереблече біля ресторану «Марія». 

Як стало відомо http://hlyboka.info/, зіткнулися автомобілі “Фольксваген” і “Пежо”. На місці загинув водій “Фольксвагена”, який виїхав на головну, не пропустивши автомобіль «Пежо». Постраждалий був дільничим працівником поліції. Тіло загиблого відправлено на експертизу. По факту ДТП відкрито кримінальне провадження.

Дільничному працівнику поліції, який загинув у смертельній ДТП у с. Опришени, Глибоцького району, було всього 31 рік. Про це повідомили кореспонденту molbuk.ua у Опришенській сільській раді.

У поліцейського залишилась трирічна донька. За словами односельців, він був хорошою та працьовитою людиною. Проживав в с. Опришени з батьками.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Мир праху його, але треба пильніше добирати й поліцейських, які не стежать за дотриманням водіями  швидкісного режиму на шляхах, а нерідко й самі, сівши за кермо класних авто, ігнорують правила.

А родині -- глибоке співчуття: батькам, вдові, донечці-сиротинці...

avatar

міхал

12 листопада 2018 11:27