У День Соборності Бурбак працював на окрузі, де зустрівся із заставнівськими педагогами

У День Соборності Бурбак працював на окрузі, де зустрівся із заставнівськими педагогами

22.01.2019, 17:17

Народний депутат України Максим Бурбак взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності в Заставні.

- Мав за честь нагадати громаді події сторічної давності. Акт Злуки проголошений на Софійській площі, багатовічна мрія про Українську державність стає реальністю. А потім політичні чвари, боротьба за гетьманську булаву, зовнішня агресія більшовиків. Історія рухається по колу, черговий оберт зроблено. Не маємо жодного права повторювати помилки наших предків. Не можемо схибити в цей вирішальний для нашої держави рік! - прокоментував парламентар  історичні події

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

Після урочистостей Максим Бурбак мав зустрічі з педагогічним колективом Заставнівської школи N2, учасниками бойових дій в зоні АТО, головами ОТГ, ініціативною групою ошуканих власників земельних паїв, сільськими головами та жителями з сіл Кадубівці і Веренчанки. Навіть з воєнкомом Заставнівського району переговорили.

- З усіма в розмові відчувалась готовність до діалогу, розуміння процесів, які відбуваються в державі, та переконаність у правильному шляху в розбудові Заставнівського району, Чернівецької області та України загалом. Такі зустрічі надихають і спонукають ще більше допомагати. Разом ми здолаємо всі труднощі. Я в цьому переконаний! - сказав Максим Бурбак. 

1