У Чернівцях знищили майже 200 написів з рекламою наркотиків

У Чернівцях знищили майже 200 написів з рекламою наркотиків

26.06.2021, 08:27

У п'ятницю, 25 червня, буковинські правоохоронці долучилися до всеукраїнської акції Нацполіції, приуроченої Міжнародному дню боротьби зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом. Співробітники підрозділів превенції обласного управління Нацполіції, Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернівецькій області та представники громадських організацій провели низку заходів для припинення розповсюдження наркотиків і популяризації здорового способу життя.

Учасники акції обстежили вулиці Чернівців і зафарбували написи, що пропагують вживання наркотичних засобів, психотропних речовин і сильнодіючих ліків. Загалом, цього дня знищено майже 200 зображень із рекламою онлайн-ресурсів, через які можна придбати заборонені речовини.

 Окрім цього, на вулицях обласного центру поліцейські та волонтери розповсюджували листівки з поясненням, як розпізнати наркозалежну людину, а також координатами анонімних «гарячих» ліній антинаркотичної спрямованості. Учасники акції роз’яснювали містянам і гостям Чернівців наслідки вживання наркотиків та радили куди звертатися по допомогу для подолання наркозалежності.

 Співробітники буковинської поліції і надалі продовжують здійснювати заходи для боротьби з незаконним обігом наркотиків на території Чернівецької області. Якщо ви володієте інформацією про місця, де виготовляють чи вживають заборонені речовини – повідомте її за номером анонімної телефонної лінії Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернівецькій області ДБН НПУ (099) 161-44-67.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1