У Чернівцях завершились збори з відкликання 6 депутатів за народною ініціативою

У Чернівцях завершились збори з відкликання 6 депутатів за народною ініціативою

24.03.2018, 19:11

У Чернівцях завершились збори з відкликання шістьох депутатів Чернівецької міської ради, які отримали мандати від політичної партії "Самопоміч".

Як передає кореспондент molbuk.ua, збори розпочалися о 15.00 та завершились приблизно о 18.00.

Керівником зборів мешканці обрали голову міського осередку партії "Самопоміч" Олексія Поповича, а секретарем - Андрія Томка. 

Під час зборів до приміщення Центрального палацу культури Чернівців увійшли шестеро обранців, яких мають намір відкликати.

У зборах зареєструвалися 315 місцевих жителів. Вони підтримали пропозиції ініціативної групи щодо відкликання депутатів міськради Богдана Ковалюка, Аліни Олевич, Віталія Гавриша, Андрія Брязкала, Олександра Ставчанського та Віталія Матвієнка.

За підсумками голосування ініціативна група звернеться з відповідними документами до Чернівецької міської виборчої комісії з проханням відкликати їх з посади депутатів міської ради.

Під час голосування за відкликання депутатів Богдана Ковалюка й Аліни Олевич ці депутати намагалися зірвати збори. Зокрема, вони виходили до трибуни й просили дати їм слово. Проте учасники зборів відмовились їм дати таку можливість, вигукуючи: "Ганьба" та "Геть".

У Чернівцях під приміщенням міської ради група людей зібралася на мітинг, під час якого мешканці висловлюють обурення з приводу ініціативи відкликання шести депутатів, які потрапили до ради від партії "Самопоміч".

На мітингу присутній секретар міськради Василь Продан, який заявив, що відкликання депутатів "робить "Народний фронт" для того, щоб себе комфортніше почував", пише molbuk.ua

"Ці депутати є активними, вони спілкуються з виборцями, вони не пропускають сесій. І те, що зараз влаштовують в Будинку культури - це проста розправа з депутатами, які не є поганими, які не шкодять місту", - заявив секретар.

Також по черзі виступила частина депутатів, яких мають намір відкликати - Аліна Олевич, Андрій Брязкало, Віталій Гавриш та Богдан Ковалюк.

Присутні мешканці у своїх заявах з мікрофона підтримують Продана, а також депутатів, яких мають намір відкликати. Вони обурюються діям керівництва міської ради та критикують міського голову Олексія Каспрука.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

каримова в пятницу попросила своих ботов  типа Тарас полотайко привести на заборы по 10-15 чел !! В этой команде Ира Вишневсквы , Татьяна шпак , Коля Вишневский и другие ...назову!

avatar

Каримова

24 березня 2018 21:28

я та Тарас Унгурян. 

avatar

Обшанский

25 березня 2018 22:22