Кушнірик завжди був мудріший за Михайлішина: у Чернівцях закликають утриматися від георгіївських стрічок (оновлено)

Кушнірик завжди був мудріший за Михайлішина: у Чернівцях закликають утриматися від георгіївських стрічок (оновлено)

07.05.2014, 18:58

Міська влада Чернівців на День Перемоги не заборонятиме георгіївські стрічки, але просить утриматися від їхнього використання. Про це на брифінгу повідомив секретар міської ради Ярослав Кушнірик.

Усім учасникам заходів буде роздано стрічки кольорів українського прапора. Однак якщо хтось із ветеранів прийде з георгіївською, то Кушнірик закликав поставитися до них толерантно.

Водночас влада лише обмежиться покладанням квітів і скасовує всі заплановані заходи.

- Враховуючи ситуацію в Україні та інформацію, якою володіють правоохоронці про можливі провокації по дестабілізації ситуації 9 травня, вирішено утриматися від масових заходів, - сказав Я.Кушнірик. - Ми обмежимося покладанням квітів.

Зокрема, за словами виконувача обов’язків мера, планується покладання квітів 8 травня ввечері до пам’ятника Буковинському куреню, а 9 травня — до пам’ятника визволителям на Соборній площі та до могил загиблих воїнів на кладовищі на Руській та пам’ятника у парку Шевченка.

Джерело: molbuk.ua

Буковинці вшанують полеглих у Другій світовій війні молитвою

У четвер, 8 травня, на Соборній площі Чернівців біля пам’ятника-обеліска Перемоги 1941-1945 років відбудеться спільна молитва священиків і вірян різних конфесій за душі полеглих у Другій світовій війні.

Початок о 12 год.

 Нині команда Віталія Михайлішина з середовища "Рідного міста" активно мусує тему - Кушнірик колишній регіонал. Фотографія традиційно виразніша за слова. Досить порівняти як вели себе за однакових обставин регіонал Михайлішин і регіонал Кушнірик

Нагадаємо, що "колорадські" георгіївські стрічки давно стали символом російського імперіалізму. Неоколоніальний режим Януковича і його прислужники на місцях активно сприяли утвердженню цієї чужої українцям символіки окупантів – георгіївських стрічкок Російської імперії. До того ж робили це власним прикладом, що засвідчують наші фотографії. Місцева влада в особі голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, голови Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру та в.о.міського голови Чернівців Віталія Михайлішина почепила цю російську імперіалістичну стрічку на лацкани своїх піджаків під час офіційних заходів 9 травня. Варто констатувати, що більшість буковинців, попри масову пропаганду колишньої влади та підконтрольних їй ЗМІ, продемонстрували високий рівень своєї громадянської свідомості й масово відмовилися від використання стрічок "колорадського" кольору. 

Через російську агресію Путіна ця стрічка набула додаткового антиукраїнського змісту. 

1


КОМЕНТАРІ (8)

avatar

Василий Забродский

07 травня 2014 16:06

а Незборецький до сих пір на посаді?

avatar

сектор

07 травня 2014 16:14

смотрите какой колорад Куцак

 

avatar

Настя

07 травня 2014 16:48

Бывших регионалов не бывает. Кушнерик, Незборецкий, Леонтий .... ну и другие помельче. Это как бывшие э-деки медведчуковские. Не верю!

avatar

Круг

07 травня 2014 19:26

А кушнирык без мыла в любую ж.пу пролезет. Сплошная "свыдьба в малиновке". С.ка ты кушнирык!

avatar

Чернівчанин

07 травня 2014 22:05

avatar

ляшко

08 травня 2014 01:58

Цікаво скільки залишилось ветеранів ВВВ, котрі не те що воювали, а хоча б були мобілізовані  до війська ( таким був  дід. його в 44-му  мобілізували , він навіть пороху не понюхав. та помер він з 15 років назад), найменьший вік ветерану, призваному в 44-му, має бути 88 років. Подивимось яких ветеранів будуть вітати.

avatar

???

08 травня 2014 08:23

Нема слів до тебе тварюко! Моєму татові 90 і він проливав кров і за таких скотиняк як ти! Такі як ти придумали наваіть стерти память про Аелику Вытчизняну Війну. Поначипили плямби макові, ганьба!

avatar

до ???

08 травня 2014 11:05