У Чернівцях заборонили Компартію. Для Партії регіонів  і Опозиційного блоку не вистачило голосів

У Чернівцях заборонили Компартію. Для Партії регіонів і Опозиційного блоку не вистачило голосів

30.04.2015, 21:46

Чернівецькі депутати заборонили державну реєстрацію місцевих осередків комуністичної партії. Заборонити реєстрацію осередків Партії регіонів, Опохиційного блоку та Партії розвитку не вистачило голосів.

Про це із сесійної зали передає кореспондент molbuk.ua

Відповідний проект рішення на початку сесії не підтримали депутати міської ради.

Після обіду на сесію прийшла група учасників АТО і вимагала, щоб депутати повернулись до розгляду цього питання та все ж таки заборонили реєструвати місцеві осередки "кремлівських" партій.

Проект про заборону державної реєстрації комуністичної партії

Навіть під тиском учасників АТО відповідний проект рішення не набирав достатньої кількості голосів. Після цього депутатм запропонували голосувати усі пропозиції з цього питання підняттям рук.

Інший депутат міськради Марина Гаєвська запропонувала голосувати за заборону кожної з партій окремо. Необхідну кількість голосів (33 голоси) набрала лише пропозиція про заборону комуністичної партії. За заборону інших партій голосів було менше 30.

Результати голосування такі:

Комуністична партія – 33 голоси;

Партія Регіонів – 28;

“Опозиційний блок” – 24;

Партія Розвитку – 25.

За кінцевий проект рішення, яким вдолося обмежити у Чернівцях лише діяльність Комуністичної партії проголосував 31 депутат , і воно було прийнято.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

До відома громади! Засновник Партії Регіонів на Буковині, свідомий регіонал, теперишній секретар міської ради, права рука Каспрука не голосував за заборону Партії Регіонів. Патріоти із Свободи, Майдану - це ваш вибір цілуйте тепер його в одне місце!

avatar

Чернівчанин

30 квітня 2015 21:58