У Чернівцях за круглим столом обговорять стратегію розширення участі жінок у політиці

У Чернівцях за круглим столом обговорять стратегію розширення участі жінок у політиці

10.06.2016, 19:28

Відбудеться засідання круглого столу на тему: «Стратегії розширення участі жінок у політиці».

До участі запрошуються представники політичних партій, жінки-депутати місцевих рад Чернівецької області, громадські активісти, жінки-кандидати у депутати.

 Дата і час проведення: 14 червня 2016 року, початок о 12.00

 Місце проведення: конференц-зал КНТЕІ, Центральна площа, 7, другий поверх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 жінок-політиків Буковини

 ДОВІДКА:

Завдання - створити громадянську платформу, яка допоможе збільшити представництво жінок на всіх рівнях прийняття рішень.

Робота за проектом буде проводится в трьох основних напрямках:  налагодження діалогу із політичними партіями стосовно їх підтримки жінок-кандидаток;  посилення спроможності жінок брати участь у виборчих процесах; формування розуміння в громадах важливості розширеної участі жінок в політиці.

Проект впроваджується у 12 областях України та охоплює усі регіони. Він консолідуватиме зусилля громадського сектору, політичних партій та владних інституцій на збільшення кількості жінок-депутаток на місцевому та національному рівнях. Базою лобістської платформи стануть організації Національної Мережі «Жіночий консорціум України», які просувають ідеї рівних прав та можливостей чоловіків та жінок в Україні.

Проект «Побудова жіночого політичного лобі в Україні» впроваджується  Всеукраїнською організацією «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН - The United Nations Democracy Fund. Регіональний координатор проекту в Чернівецькій області – Центр громадської активності «Синергія».

 Контактна особа: Батракова Наталя

1