У Чернівцях викинули на 'смітник історії' Януковича, Азарова, Табачника, Папієва, Галиця і Михайлішина...

У Чернівцях викинули на "смітник історії" Януковича, Азарова, Табачника, Папієва, Галиця і Михайлішина...

04.05.2012, 15:14

Альтернативну «демонстрацію трудящих», присвячену Першотравню, провели вчора на Соборній площі Чернівців активісти молодіжної організації "Фронт змін".

Як зазначили УНІАН організатори акції, близько 30 молодих людей, символізуючи усі верстви населення України, для яких врешті «настало покращення", під першотравневі заклики у дусі радянських демонстрацій пройшли з плакатами нинішніх вождів, урочистими гаслами, транспарантами під мелодії духового оркестру Соборною площею міста.

За словами активіста молодіжного крила партії «Фронт змін», депутата Чернівецької обласної ради Віталія Захарука, цим перфомансом молоді «фронтовики» мали намір продемонструвати сучасні реалії життя через призму радянських традицій.

«Ми хочемо висловити респект за покращення життя вже сьогодні «вождям» української політики – Януковичу, Азарову, Табачнику, губернаторові Буковини Папієву та іншим діячам від воїнів-афганців, чорнобильців, лікарів, освітян, шахтарів, студентства та надзвичайно вдячного селянства», - сказав В.Захарук.

Наприкінці «параду» її учасники викинули у символічний «Смітник історії» плакати із зображеннями керівників держави та регіону.

Як зазначили організатори, акція стала продовженням демонстрації протестного настрою молоді Буковини щодо політики нинішньої влади на чолі з Віктором Януковичем, стала симетричною відповіддю на "червоний шабаш", влаштований на Хрещатику на 1 травня та який транслювало державне телебачення.

Джерело: УНІАН, фото БукІнфо

1