Іван Мунтян низько вклонився волонтерам і бійцям, які організували  фотовиставку «Добровольчий батальйон ОУН. 2 роки війни»

Іван Мунтян низько вклонився волонтерам і бійцям, які організували фотовиставку «Добровольчий батальйон ОУН. 2 роки війни»

22.02.2017, 20:40

У середу, 22 лютого, в приміщенні обласного Художнього музею відкрилася фотовиставка «Добровольчий батальйон ОУН. 2 роки війни».

Організатори – бійці добровольчого батальйону ОУН за сприяння чернівецьких «Волонтерів за Батьківщину».

Захід відвідав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян

Низький уклін бійцям добровольчого батальйону ОУН і чернівецьким «Волонтерам за Батьківщину» за те, що організували в Чернівцях фотовиставку «Добровольчий батальйон ОУН. Два роки війни». Це більше, ніж просто мистецька подія. Це те, що пробуджує нашу свідомість, що примушує відійти від буденного сприйняття війни, що робить нас Нацією.

Низький уклін рівнянину, добровольцеві Тарасові Козлишину за службу Україні. Більшість світлин на виставці – зроблені на його телефон і на телефони його побратимів, без професійної техніки і фахової підготовки, просто на лінії зіткнення.

Низький уклін донеччанину «Івану Петровичу», командирові батальйону ОУН, який мав бути сьогодні на відкритті виставки, але змушений був терміново поїхати – на похорон загиблого побратима. У Чернівцях зараз мешкає його родина – дружина і маленький син Ваня, бо рідна земля окупована Росією.

Потиснув ручку цьому маленькому хлопчикові, сказав, що його тато – Герой.

Низький уклін волонтерам, які підтримують добровольчі батальйони з першого дня війни – збирають кошти, купують одяг, взуття, спорядження, готують домашні смаколики і везуть на передову. Люди, ви – справжні.

1