У Чернівцях водійка збила на смерть жінку на пішохідному переході (ОНОВЛЕНО)

У Чернівцях водійка збила на смерть жінку на пішохідному переході (ОНОВЛЕНО)

06.01.2021, 00:23

Сьогодні, 5 січня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП у Садгірському районі Чернівців.

Правоохоронці встановили, що 36-річна водійка автомобіля «Volkswagen Transporter» допустила наїзд на 24-річну жінку-пішохода, яка переходила дорогу по пішохідному переході.

Від отриманих травм потерпіла померла на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наразі слідчі поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як стало відомо згодом, 5 січня, уввечері, внаслідок аварії загинула працівниця Чернівецького обласного військкомату (тепер - ТЦК та СП) Людмила Гамаль. В останню дорогу Людмилу проведуть 8 січня о 12 годині на кладовищі села Кліводин Кіцманського району.

 Про загибель працівниці Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомли на Фейсбук-сторінці центру.

 «Стала трагедія, яка забрала життя нашої колеги працівниці Людмили Гамаль. Світлий спомин про надзвичайно добру, чуйну та життєрадісну Людмилу назавжди залишиться в наших серцях поряд із болем втрати», - йдеться у повідомленні.   

 

 

1