У Чернівцях відрили ветеринарну  клініку 'Пан Коцький' із сучасним обладнанням

У Чернівцях відрили ветеринарну клініку "Пан Коцький" із сучасним обладнанням

10.01.2015, 17:46
 У Чернівцях сьогодні, 10 січня, відбулося відкриття ветеринарної клініки "Пан Коцький".

На відкриття клініки дуже очікували захисники тварин міста. Адже директор клініки, ветеринар, викладач ветеринарної хірургії Михайло Мочернюк у співпраці з Кіцманським технікумом одним з перших почав допомагати в стерилізації безпритульних собак у Чернівцях. Також у клініці є в?ласна лабораторія, можна провести ультразвукову діагностику стану здоров’я тварини. Раніше власники тварин зіштовхувались з великими труднощами при отриманні цих послуг і у більшості випадків тварини помирали, бо неможливо було зробити аналізи чи УЗД.

- Разом з випускниками Кіцманського технікуму не раз думали, як допомагати Чернівцям з проблемою безпритульних тварин. Крок за кроком, ми почали допомагати, - розповідає викладач ветеринарної хірургії Михайло Мочернюк. - Спершу почали стерилізувати тварин, а утримували їх у стаціонарі на баці технікуму. Возити тварин до Кіцманя було не зовсім зручно, тому вирішили наблизитися до Чернівців. Відтак організувалися, знайшли приміщення, відкрили клініку й починаємо працювати.

Особливістю цієї ветеринарної клініки є те, що у ній впроваджено досвід, який фахівці переймали не тільки в кращих викладачів України, а й за кордоном у Польщі. Власна лабораторія, УЗД дозволить покращити якість ветеринарних послуг в місті Чернівці.

Працює клініка на вулиці Небесної Сотні, 7 щодня з 9.00 до 19.00, окрім неділі. У суботу - до 14.00. З лютого почне працювати стаціонарне відділення.

Частково використано матеріали Molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

На жаль, почитати відгуки про "Пан Коцький" видалося доцільним лише після візиту туди. "Повна профанація" очевидна, інакше не скажеш. Наслухавшись ахінеї, яку несла співробітниця, виникло питання, чи взагалі вони мають відповідну освіту?, мають відповідне право проводити так звані "профілактичні огляди"?, (глибокодумно подивитись на кота чи собаку можу й сама) і,головне, чи можуть визначати діагноз та призначати лікування ? Чи диплом саме ветеринарного ЛІКАРЯ  має лише директор?, а решта співробітників набрані "з вулиці", або , більш ймовірно, це "молодші спеціалісти" з Кіцманського технікуму і, відповідно до освітнього рівня, можуть лише смикати котів за те місце, яке пан директор "клініки" зазвичай звик відрізати? Якщо це дійсно ЛІКАРІ ,як зазначено на їхньому сайті, хотілося б побачити на тому ж сайті копії  документів про освіту співробітників, у яких вона є. Якщо таких документів нема, то вся ця діяльність є розрекламоване шарлатанство, тобто шахрайство, тобто просто знущання над тваринами, за яке власники цих тварин ще й дають копійчину. 

А взагалі, глибоко ображена та обурена відвертою брехнею через недостатню професійність та відсутність совісті.Тому і назва "клініки" така, начебто казкова?, а одним словом, "Пройдисвіт".  

avatar

Malony Fantast

29 березня 2017 16:04