У Чернівцях  відбудуться Муніципальні читання імені Антона Кохановського

У Чернівцях відбудуться Муніципальні читання імені Антона Кохановського

01.12.2014, 22:46

4 грудня 2014 року у Чернівцях  відбудуться Муніципальні читання імені Антона Кохановського.

 Метою проведення читань є обговорення актуальних питань, пов'язаних з місцевим самоврядуванням та муніципальним управлінням, розвитком служби в органах місцевого самоврядування в умовах реалізації адміністративної реформи в Україні, наближення перспектив європейської інтеграції України шляхом адаптації змісту і форм діяльності органів місцевого самоврядування до провідних моделей, що існують у країнах ЄС.

В рамках читань будуть представлені результати наукового дослідження Центру з історії розвитку та діяльності органів влади на території Чернівецької області та відбудеться круглий стіл: «Сучасні виклики муніципального управління в контексті європейської інтеграції України».

 Організатори муніципальних читань:

  • Чернівецька міська рада;
  • Чернівецький регіональний Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій;
  • Кафедра політології та державного управління Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

 Муніципальні читання відбудуться у приміщенні Чернівецької міської ради (Центральна площа, 1, сесійна зала). Початок о 10.00.

До участі у слуханнях запрошуються представники ЗМІ.

 За детальнішою інформацією звертайтеся: 525271, 573588, 0509093381 (Сергій ГАКМАН, Яна МЕЛЬНИЧУК)

1