У Чернівцях відбудеться Всеукраїнська акція 'Я люблю своє місто ЗА...'

У Чернівцях відбудеться Всеукраїнська акція "Я люблю своє місто ЗА..."

12.02.2018, 14:42

За що українці люблять свої міста та які зміни потрібні, аби вподобати їх ще більше? Команда Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» вирішила довідатись про це у чернівчан!

ДАТА: 14 лютого

МІСЦЕ: вул. Ольги Кобилянської

      ЧАС: 14:00 – 15:00

Мета акції – дізнатися думку громадян, за що саме вони люблять своє місто та які ініціативи змінять його на краще. А також знайомство із новим інструментом вирішення проблем та комунікації з владою публічними консультаціями.

Акція проводитиметься паралельно в 26 містах по всіх куточках України.

На вулиці стоятиме локація, де люди залишатимуть свої думки про Чернівці у формі сердець. Також вони зможуть розмістити там прохання/побажання щодо вирішення певних проблем у місті.

Запрошуємо до участі мешканців, громадських активістів, ЗМІ та всіх небайдужих! Акція відбуватиметься в рамках проекту «Задай курс владі».

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка».

Проект «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

1