У Чернівцях відбудеться вечір імпровізаційної музики: Riasni Drova Consort, Sushinsky

У Чернівцях відбудеться вечір імпровізаційної музики: Riasni Drova Consort, Sushinsky

27.06.2017, 18:50

Riasni Drova Consort (experimental – free improvisation – baroque noise, Ukraine)
«Рясні Дрова Консорт» — львівський імпровізаційний колектив, що існує з 2010 року, переважно у форматі напів-акустичного тріо Ярослава Ільницького, Андрія Орла та Олега Воробйова. Музика колективу тримається вільних форм, які тяжіють як до нойзу, так і до камерної музики чи колискової.

Андрій Орел (гітара, клавіші, вокал) є учасником харківсько-львівських free-noise колективів Noah Coward та Hokkei Ensemble, співпрацює та виступає з гуртом W.B.B.B. Неодноразово брав участь у різних проектах та виступах спільно з Юрієм Яремчуком. Записувався і видавався разом з Брюно Дюпланом, Пауло Шаґасом та ін., а також соло.
Олег Воробйов (препарована гітара) є спеціалістом з нетрадиційних технік звуковидобування та модифікації свого інструменту, внаслідок чого акустична гітара перетворюється на інші об'єкти. Співпрацював з Пьотром Табакєрніком, Юрієм Яремчуком та театрами "Арабески" і "Коло".
Ярослав Ільницький (барокова флейта, саксонет, псалтир, арфа, вокал) задіяний у давній/бароковій музиці з кінця 1980-х, був учасником ансамблів "Excelsior", "Leopolita", "Vita Nova", "Зелені рукави", "Львівські менестрелі", епізодично співпрацював з "Silva rerum", "Durham Baroque" та ін.

Музика колективу видавалась на касетах та CD-R на лейблах A Beard of Snails (Данія), ~taqueOT (Україна), Nexsound (Україна), We Have No Zen! (Україна), /cae-sur-a/ (США), Swollen Avantgarde (Італія). Перша вінілова платівка готується до видання цього року на лейблі Last Visible Dog (США/Нова Зеландія).
riasnidrova.wordpress.com
riasnidrovaconsort.bandcamp.com

Alexander Sushinsky (free improvisation, Ukraine)
Олександр Сушинський (акустична гітара) — український імпровізаційний музикант, куратор, організатор фестивалів експериментальної музики, засновник лейблу da_sein_rec., що випускає музику за напрмяками: сучасна композиторська і сучасна імпровізаційна музика. Виступав разом з Юрієм Зморовичем, Марком Токарем, Олександром Фразе-Фразенком.
estheticlab.tumblr.com
daseinrec.bandcamp.com

Кількість місць обмежена.

З приводу запрошень звертатись в галерею SweetART (вул. Штейнбарга, 23).
Добровільний внесок: 1,8 € / 50 грн.

Організатор концерту: формація DZESTRA.

1