У Чернівцях від морозу не загинув жодний безхатько

У Чернівцях від морозу не загинув жодний безхатько

21.02.2012, 18:21

Січень – лютий 2012 року, м. Чернівці: в результаті проведення активної цілодобової програми надання соціальних послуг громадською організацією «Народна допомога», жодна бездомна людина не загинула від холоду.

Кінець зими 2011-2012 років, який запам’ятався наднизькою температурою повітря, став критичним для бездомних мешканців міста Чернівці та області. В ці дні, ризик замерзнути вночі від переохолодження був особливо високим. Щодня, ми пропонували потребуючим гарячу їжу, теплий одяг, можливість обігрітися та переночувати в теплі та безпеці.

З 24 січня по 21 лютого 2012 року «Народна допомога» надала 1342 послуги з нічлігу.

Бездомні отримали 800 порцій гарячої їжі (обіди та вечері). В дні найбільш низьких температур повітря, нічліжне відділення в організації було заповнене на 125-166%.

Для того, щоб врятувати людей віз загрози смерті від замерзання, поріг отримання послуг було максимально знижено. Послуги надавались усім бездомним, в незалежності від їх стану, в тому числі і нетверезим особам, які належать до найвищої групи ризику замерзання в холодну пору року.

ГО «Народна допомога» висловлює щиру подяку усім небайдужим мешканцям міста Чернівці, які щодня приносили до організації теплі речі та продукти харчування для бездомних громадян, а також релігійним громадам, які організовували додаткове гаряче харчування для бездомних у вихідні дні.



КОМЕНТАРІ (1)

molodcu.

avatar

Levicka s Sadgoru

21 лютого 2012 18:11