Дистрибютори провалюють прокат фільму 'Іван Сила' ще до прем'єри: у Чернівцях вже два тижні не можуть добитися афіші картини  (оновлено)

Дистрибютори провалюють прокат фільму "Іван Сила" ще до прем'єри: у Чернівцях вже два тижні не можуть добитися афіші картини (оновлено)

01.10.2013, 04:39

Про це на своїй сторінці у ФБ написав керівник кінопалацу "Чернівці" Руслан Зварун. "Странное дело - наше кино... И это за три дня до премьеры?!...Абсолютно ВСЕ дистрибьюторы высылают афиши за несколько недель до выхода фильма, а наши почему-то тянут до последнего момента... В кинотеатре "Кинопалац Черновцы" (г.Черновцы) ждем афиши от дистрибьютора уже вторую неделю и достучаться не можем!... Вот как, спрашивается, рассчитывают фильм прокатывать, если афиш нет?!.. А потом все будут писать "украинское кино не собирает денег...не окупается...кассовые сборы..." ...Ведь сами виноваты в том,что организации нет никакой! Первые Сити-лайты появились в Киеве лишь 30.09.13... Слов нет...."

Започаткувавши публічну дискусію керівник кінопалацу "Чернівці" Руслан Зварун домігся відповіді від осіб, причетних до організації прокату картини "... а по поводу цены и времени проката, и почему именно у Вас нет заказанной рекламы я завтра сам лично разберусь, напишите свой телефон и я свяжусь с Вами. С уважением Владимир Филиппов".  Трохи згодом надійшла ще така відповідь: "Уважаемый Руслан, плакаты вам уже высланы. фильмокопию отправят завтра, средства на рекламную кампанию крайне ограничены. И мы очень благодарны наши друзьям-партнерам, которые согласились нам напечатать рекламную продукцию в кредит и по минимальным ценам. Напоминаем, что 05.10.2013 в Черновцах состоится премьера фильма. приедет Виктор Андриенко, Василий Вирастюк и другие создатели фильма. В данный момент присылаю вам ссылку на трейлер и благодарим за беспокойство, надеемся это поможет нам (всем) успешно покатать фильм!!!"

Щоправда запізніла реакція, схоже, не дуже переконала Руслана Зваруна: 

-  "Денег нет" - снова очередная сказка?!...Плакаты - это не афиши. Афиши - это борды. Любой прокатчик (B&H,UFD, Киномания, Интер-Фильм, Аврора...) отсылают заказ абсолютно всем кинотеатрам - тем, кто будет показывать фильм. А у Вас почему-то выборочный подход: этим дадим, а этим - нет. У нас коммунальный кинотеатр, мы не можем, как коммерческий приглашать съемочные группы и тд. Коммерческие сидят на упрощенной системе налогообложения. Они гибче и маневреннее. Кроме того, цены на билеты у нас ниже коммерсантов. Наша ЦА - малообеспеченный зритель. Мы не можем снимать такую же кассу. Это нужно понимать. А Вы вместо этого не желали давать нам фильм (поставили условие старта на неделю позже конкурента-коммерсанта), хотя с экономической стороны это глупо. Две площадки в любом случае дадут вам больше сборов. Кроме того, лично нам поставили цену билетов выше обычной. И что сказать?... молодцы! Вам стараешься помочь, а вместо этого какие-то непонятные движения в ответ. Не знаю, кто у вас там планирует, но могу заметить: вместе с Вами выходит лучшая фантастика года - ГРАВИТАЦИЯ Куарона, а с 10.10 СТАЛИНГРАД Бондарчука. У Вас шансов на финансовый успех с гулькин нос. Если Вы хоть немного понимаете систему кинопоказа, то должны понимать - у Вас в наличии лишь первый уикэнд. А дальше ваши шансы на кассу стремительно пойдут вниз. СТАЛИНГРАД по старту заберет у вас все информационное пространство. И вы будете кусать локти. p.s. посмотрел Вашу роспись промо-туров по городам. Удивляюсь - Вы вместо того, чтобы начать поездки по городам-миллионникам по самым кассовым кинотеатрам, катаетесь по периферии. И какой в этом смысл?!, - написав Руслан Зварун. 

19 вересня, у день народження режисера Віктора Андрієнка, в кінотеатрі імені Довженка у Запоріжжі відбувся допрем’єрний показ українського фільму "Іван Сила", який знімали у Чернівцях. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт Державного агентства України з питань кіно.

У Чернівцях фільм можна буде подивитися з 3 до 16 жовтня у кінопалаці "Чернівці" та кінотеатрі "Ефект".

На показ стрічки у Чернівцях в кінотеатр «Ефект» 5 жовтня завітають Василь Вірастюк, що зіграв у фільмі Велета, Віктор Андрієнко, що зіграв роль Фікса і одночасно є режисером стрічки, та Василь Бендас, який грав роль хворого.

Події пригодницького фільму про циркового силача Івана Фірцака розгортаються у ХХ столітті.

- У фільмі немає декорацій, всі сцени зняті в живих будівлях і справжніх інтер'єрах тієї епохи, в справжній фортеці, в теперішньому цирку. Крім того, і всі видовищні та силові трюки виконані у фільмі наживо, - каже начальник відділу з кінодистриб’юції продюсерського центру «ІнсайтМедіа» Руслан Прокоп’єв. - Продюсерський центр та бюджет фільму –15,5 млн. гривень. Фільм знято на замовлення Державного агентства України з питань кіно студією «ІнсайтМедіа» Продюсерський центр.

Зазначимо, що це режисерський дебют актора Віктора Андрієнка. Прототипом головного героя фільму став цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. На піку своєї кар’єри він припинив виступати за кордоном і повернувся на батьківщину. У зйомках фільму брали участь відомі українські актори: Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Лесь Задніпровський та інші. Головну роль виконав володар титулів "Найсильніша людина України" та "Найсильніша людина світу" Василь Вірастюк.

Нагадаємо, у зйомках фільму взяли участь 4 тисячі акторів.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Головне правильно звалити на когось свої невдачі та провальний прокат в кінопалаці, мабуть виправдовується завчасно... Як то кажуть, "Поганому танцівнику, дещо, заважає ", дивує лиш одне, чому про "попередників" цього разу не згадується. Цікава позиція "керівника" кінопалацу Чернівці, у фільмі в Чернівцях знімалося біля 600 акторів масових сцен і поставити фільм в малий зал кінотеатру якось не логічно... але що поробиш, на чому сидять тим і думають...

avatar

Руслан

01 жовтня 2013 08:35

Шановні глядачі та всі хто вболіває хазяїн наш фільм,прошу зрозуміти що справа у тому, що Держава далагроші тільки на фільм, але коштів на рекламу та промо немає, тому все що ми робимо у цьому плані за власнікошти та на особистий імідж. Підтримаєте нас. А післяприїзду мого з Василем Вірастюком у найулюбленіше місто України та Європи - Чернівці, багато що зміниться. Унас є менталітет та звичка - "треба помацати очами, щобвпевнитесь, що то про що казали, дійсно правда". І явпевнений, що як каже Іван Сила у нашому фільмі -ПРАВДА ЗАВЖДИ ПЕРЕМОЖЕ!!

З повагою до глядачів Віктор Андрієнко

 

avatar

Ivan Sila

01 жовтня 2013 13:09

Шановні глядачі та всі хто вболіває за наш фільм, прошу зрозуміти що справа у тому, що Держава дала гроші тільки на фільм, але коштів на рекламу та промо немає, тому все що ми робимо у цьому плані за власні кошти та на особистий імідж. Підтримаєте нас. А після мого приїзду з Василем Вірастюком, у одне з найкращих міст України та Європи - Чернівці, багато що зміниться. Унас є менталітет та звичка - "треба помацати очами, щоб впевнитесь, що то про що казали, дійсно правда". І я впевнений, що як каже Іван Сила у нашому фільмі - ПРАВДА ЗАВЖДИ ПЕРЕМОЖЕ!!!  З повагою до глядачів Віктор Андрієнко

avatar

Віктор Андрієнко

01 жовтня 2013 13:15