У Чернівцях вже друга НП, пов`язана з депутатами 'Фронту Змін'

У Чернівцях вже друга НП, пов`язана з депутатами "Фронту Змін"

06.06.2012, 15:06

Вчора ввечері у центральному корпусі ВАТ "Гравітон" сталася пожежа. За інформацією очевидців, було видно, як над територією підприємства клубився дим. Обгоріли деякі приміщення на другому поверсі. На місці пригоди працювали три пожежні екіпажі. За попередніми даними, ніхто не постраждав. Станом на 20:00 пожежу ліквідували.
Голова правління ВАТ "Гравітон", депутат Чернівецької міської ради від "Фронту Змін" Юрій Ватаманюк у цей час повертався з акції протесту у Києві.
Нагадаємо, у ніч на 3-тє червня невідомі вистрелили у вікно офісу Чернівецької обласної організації політичної партії "Фронт Змін".
На останній сесії Чернівецької міської ради створили депутатську групу "За Батьківщину", яку очолив Юрій Ватаманюк.

За матеріалами: Коментарі

6 травня, нагадаємо, о 15.14 надійшло повідомлення про те, що по вул. Фрунзе, 26, у магазині «Від Зайчика» встановлено вибуховий пристрій. (Магазин знаходиться неподалік обласного офісу "Фронту Змін"). О 16.15 обстеження території та приміщень завершено, вибухового пристрою не виявлено. Правоохоронними органами проводиться розслідування. Особу, винну у хибному повідомленні, наразі не виявлено. Про це повідомляв сектор інформації та зв’язків з громадськістю міської ради.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Когда к власти приходят урки, страна рано или поздно начинает превращаться в одну большую зону, с ее звериными законами и звериным же образом жизни и мышления. Это аксиома, попереть против которой у Украины и ее общества не было ни единого шанса. В тот момент, когда «первый из равных» (здесь - далеко не в лучшем смысле) прожженный уголовник занял место чиновника, и после этого их вдруг во власти стало - не протолкнуться, когда налоговик в обнимку с милиционером кинулись по приказу на рейдерский захват, и тут же эти захваты стали повседневной обыденностью, Украина была обречена на кровь. Не потому что раньше в стране не было подонков, готовых по тем или иным мотивам взорвать мирных соотечественников. А потому что правовой беспредел и насилие стали философией этого государства. Страна стала существовать со шкалой ценностей (а точнее - их отсутствия) своего лидера, начинавшего свой славный жизненный путь с грабежа.

avatar

Гипократ

06 червня 2012 10:13

Свого часу Гітлер підпалив Рейхстаг. аби звинуватити у цьому комуністів та перемогти на виборах. У цих АпАзіціонерів вибір не такий вже великий - партійний офіс і Гравітон. Просто виглядає це вже надто убого і нікчемно. Це все одно що втиху зіпсувати повітря в синагозі та почати волати, вирячаючи очі, про Голокост та газові камери...

avatar

Гіпократу-мудаку

06 червня 2012 14:51