У Чернівцях сьогодні дискутуватимуть, як працюють в парламенті депутати мажоритарники з Чернівецької області

У Чернівцях сьогодні дискутуватимуть, як працюють в парламенті депутати мажоритарники з Чернівецької області

01.08.2018, 09:05

Публічна дискусія «Як працюють в парламенті депутати мажоритарники з Чернівецької області»

 1-го серпня 2018 року о 12:00 у приміщенні Центру розвитку місцевого самоврядування (вул. Університетська, 20) відбудеться публічна дискусія на тему «Як працюють в парламенті депутати мажоритарники з Чернівецької області». Захід присвячений презентації результатів аналізу активності мажоритарників Чернівецької області під час роботи 8 сесії Верховної Ради/в період березня-травня 2018 року.

 Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА представлять результати моніторингу активності народних депутатів у виборчому окрузі та парламенті. Розкажуть, які законопроекти ініціювали народні депутати, чи проводять вони особисті прийоми та звітують перед своїми виборцями тощо.

Запрошуємо членів команд народних депутатів, представників політичних партій, громадських активістів, журналістів та небайдужих громадян долучитися до дискусії!

Захід відбудеться в рамках проекту Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами.

 За коментарями звертайтеся:

Тарас Прокоп, Громадський консультант ОПОРИ в Чернівецькій області

1


КОМЕНТАРІ (1)

Зверніть увагу на те, як "принишк і зашарівся" наш зарайський. Його Букінфо вже не має "бумбонів" від бурбаки за каспрука. А це чимало... От і замовк, сараку...

avatar

Юрій

01 серпня 2018 10:01