У Чернівцях шукають підрядника на 2,5 млн грн для капремонту скверу зі встановленням пам'ятника Героям Небесної Сотні

У Чернівцях шукають підрядника на 2,5 млн грн для капремонту скверу зі встановленням пам'ятника Героям Небесної Сотні

07.11.2019, 12:46

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради оприлюднив тендерну пропозицію на капітальний ремонт скверу зі встановленням пам'ятника Героям Небесної Сотні на вулиці Небесної Сотні, 2 в місті Чернівці (міський та обласний бюджет)

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 58000, Україна, Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 2 сквер
 
Роботи має бути завершено до 31 травня 2020 р. 
 
Очікувана вартість робіт 2 508 621,78.
 
Пам'ятник Героям Небесної Сотні встановлять біля студмістечка у Чернівцях
 
 Нагадаємо, навесні 2019 року за результатами засідання журі, перемогу здобув авторський колектив Єлизавети Кармачинкової та Вікторії Головещенко. 
 
Проте їхній проект виявився завеликим для вказаної локації. Через це виникла конфліктна ситуація з мешканцями, які не погоджували розміщення пам’ятника на території скверу, - про це повідомляв https://promin.cv.ua/
 
Тож робоча група Чернівецької міської ради вирішила перенести пам’ятник неподалік студентських гуртожитків, що на Небесної Сотні, 2.
 
Як стало відомо під час сесії міської ради, на цій території достатньо площі і немає жодних мереж, які б не дозволяли реалізувати намір. Крім того, місце встановлення узгодили із сім’ями загиблих.
 
До кінця тижня архітектори обіцяють надати остаточну інформацію, як розташують пам’ятник на цій ділянці. Головний намір авторів проекту полягає в тому, що під різними ракурсами перехожі бачитимуть різні обличчя наших Героїв.
1