У Чернівцях розпочались двогодинні відключення світла, але електроенергія все одно подорожчає

У Чернівцях розпочались двогодинні відключення світла, але електроенергія все одно подорожчає

11.12.2014, 14:47

Сьогодні, в Чернівцях та по області в цілому застосовуватимуться заходи щодо обмеження електроенергії.

У зв’язку з важкою ситуацією в енергетиці України, що пов’язана з відсутністю палива на електростанціях нашої держави - виник дефіцит електричної енергії. Через це, по всій Україні за рішенням НЕК «Укренерго» впроваджені графіки обмеження електроенергії.

Аби втримати ситуацію на стабільному рівні, почергово, мешканці практично всіх районів Чернівецької області, в тому числі й чернівчани з окремих мікрорайонів, залишатимуться на дві години без світла. Вже сьогодні вранці, за вказівкою диспетчера НЕК «Укренерго» по області застосовуватимуться відповідні заходи щодо обмеження електроенергії.

Зокрема у Чернівцях, з 8:25 до 10:25 вже знеструмлений мікрорайон Гравітон.

• Без електропостачання тимчасово такі вулиці:

• Руська 213-287, 210-238

• Немирівська 3-25, 4-38

• Бориспільська 1-9, 16-32

• Барнаульська

• Роменська

• Висока

• Кагарлицького

Шановні споживачі електроенергії, зверніть увагу, дана інформація, відповідно до завдань НЕК «Укренерго», оновлюватиметься систематично впродовж дня. Задля Вашої поінформованості переглядайте щоразу офіційний - веб сайт ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго»

Прес-служба ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго»

Тарифи на світло будуть підвищуватися, щоб зменшити дефіцит НАК "Нафтогаз України", який фінансується з бюджету. Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

 Зауважимо, наразі дефіцит "Нафтогазу" досяг 110 млрд грн, що становить близько 2,5 тис. грн на жителя країни. Водночас безпосередньо дефіцит держбюджету становить 68 млрд грн. або 4% ВВП.

 Також Яценюк підтвердив, що валовий внутрішній продукт (ВВП) цьогоріч таки впав на 7%.

 Прем'єр-міністр окремо заявив про необхідність термінового прийняття спільних з Нацбанком заходів щодо стабілізації банківської системи, адже стрімка девальвація гривні призвела до стрибка інфляції до рівня 20%.

 Окрім того, на думку Яценюка, для того щоб утримати міжнародні резерви України, які вже впали нижче позначки у $ 10 млрд, необхідно залучити нові кредити міжнародних партнерів.

 - Ніяких підстав, що вони (резерви – прим. ред.) будуть збільшуватися, окрім як підписання наступної угоди з нашими кредиторами, немає, - наголосив він.

1


КОМЕНТАРІ (4)

юлька золота ручка в 90-Х з босом Лазаренком СКОСИЛА МІЛЬЯРДИ на цій темі)))) а кулявлоб шо хуже)))))) хохли тупі! Ахметову і олігархам  ,кулявлоб-олігарх (видалено адміном) Яценюк чогось нічого необмежує))))))))))))))))

avatar

!!!

11 грудня 2014 12:55

Шо вы батенька херню пишите! Укнаинская атомная энергетика по своему оъбему занимает 5 место в Европе 15 работающих энергоблоков, крупнейшая в мире Запорожзская станция(и только она) пол Украины может обеспечить электроэнергией. Ненужно отдавать свою ээн. за бугор, в Румынию, и мн. дрстран европы...Молдави., Приднестровье...Проще нас отключать чем прибыль делить...

avatar

бодя

11 грудня 2014 14:13

Ну ну, ці пацани з банкової пустять нас по світу.Цей наш новорічний "зайчик" разом з шоколадним "зайчиком" заготовили новорічні подарунки для всього Українського народу. Перший удар отримали освітяни!!!! 

avatar

Чернівчанин

11 грудня 2014 19:35

Бодя, ти неправий. По-перше, не "новорічний зайчик", а кролик, по-друге таких новорічних подарунків у них у клунках маса. По-третє ти забув про "пастира" і "косату", крім цього у головного "підерала" велика розтрата - забралася найдорожча його депутатка (пішла до татка), і "підералам" теж потрібні гроші. То ж начувайся. Дерьмократи йдуть!!!

avatar

ы

12 грудня 2014 08:19