У Чернівцях розпочала роботу  Антикорупційна Комісія Чернівецької області

У Чернівцях розпочала роботу Антикорупційна Комісія Чернівецької області

26.02.2014, 12:11

ШАНОВНІ КРАЯНИ!

Маємо за честь повідомити, що у нас створена та розпочала свою роботу нова громадська організація «Антикорупційна Комісія Чернівецької області» (ГО АКЧО).

Мета нашої діяльності - консолідація зусиль політичних сил, громадських організацій, різного роду громадських ініціатив, ЗМІ, незалежних дій журналістів та окремих громадян з метою підготовки антикорупційної люстрації країни.

Основні напрямки нашої діяльності:

-          систематизація інформації про корупційну діяльність представників усіх гілок і всіх рівнів влади, зокрема політиків, державних службовців, депутатів і суддів усіх рівнів, співробітників НБУ і комерційних банків з державною участю, службовців органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, державних установ і підприємств, співробітників підприємств - монополістів та інших осіб, причетних до фінансових та майнових зловживань;

-          надання пропозицій при підготовці списків для люстрації та міжнародних фінансових розслідувань;

-          підготовка звернень до Верховної ради та уряду України, інших держав, а також до відповідних міжнародних організацій з метою ініціювання проведення міжнародних антикорупційних розслідувань щодо представників українського режиму, підозрюваних у фінансових та майнових зловживаннях;

-          проведення всеукраїнської безстрокової акції по боротьбі з корупцією - «Досить красти!» («Хватит воровать!»);

-          активна участь у підготовці законодавчого забезпечення люстрації, розробці
антикорупційного законодавства України, законодавчих актів про імпічмент Президента та суддів, законодавчих актів про порядок відкликання депутатів усіх рівнів.

-          проведення інших антикорупційних заходів.

Запрошуємо до співпраці всіх бажаючих — будемо разом наводити порядок у нашому краї.

Ми чекаємо на Вас! Заходьте в кабінет № 431 на вул. Грушевського,1; телефонуйте: 55-91-19; пишіть — 58010, м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, або на електронну адресу: [email protected]

1


КОМЕНТАРІ (6)

Будь ласка оголосіть членів корупційної комісії, щоб кожен знав чи взагалі варто туди звертатись.
avatar

Дон Педро Чупакабро

26 лютого 2014 10:33

А СУДДІ ХТО? ХТО ПРИЗНАЧИВ, ЧИ ХТО ВИБИРАВ, ЧИ МОЖЕ ХТОСЬ САМ СЕБЕ ПРИЗНАЧИВ???? ІСТОРІЯ ВЖЕ ЗНАЄ ПЛАЧЕВНІ ВИПАДКИ ТАКИХ "РЕВОЛЮЦІЙНИХ" РІШЕНЬ. ТОДІ ДАВАЙТЕ ПОВЕРНЕМО НА МІСЦЕ В.І. ЛЕНІНА, ВИВЧИМО ЙОГО РОБОТУ "ЕКСПРОПРІАЦІЯ ЕКСПОПРИАТОРІВ", І ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГИ "КОМУНІЗМУ"!!!

avatar

Революціонер

26 лютого 2014 11:16

Адреса є, зайдіть, подивіться і до роботи беріться, а не "ховайтесь" за ніками. Вас там чекають, якщо дісно хочете навести порядок.

avatar

1

26 лютого 2014 16:15

avatar

Evgeny Sidorov

26 лютого 2014 21:36

Якщо добре придивитись до хабарництва за любу навіть видуману послугу (бумажку таку як технічні умови на підклю

ючення до мереж) а також наживу на чужих (державних та громадських) газопроводах і державному газі таким передовим підприємством як ПАТ "Чернівцігаз" то сумнівів ніяких не буде.

avatar

Споживач

13 березня 2014 09:54

avatar

Олег Поляк

25 квітня 2014 16:33