У Чернівцях «Рідне місто» підтримують старші люди з прорадянським мисленням, які ще вірять у ковбасу за 25 копійок, - соціолог

У Чернівцях «Рідне місто» підтримують старші люди з прорадянським мисленням, які ще вірять у ковбасу за 25 копійок, - соціолог

20.10.2015, 23:51

Згідно з результатами соціологічного опитування до Чернівецької міської ради проходять сім політичних партій. Серед розмаїття політичних обіцянок чернівчани у своєму виборі керуються як патріотичними настроями та очікуваннями змін, так і бажанням повернути «старі добрі часи». Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, на прес-конференції соціологи з Центру соцдосліджень при ЧНУ, передає кореспондент БукІнфо.

«Коли мова йде про розподіл голосів, то, до прикладу, «Рідне місто» підтримали старші люди. За рахунок того, що партія обіцяє повернути все назад і все буде добре. А в старшого покоління свідомість, на жаль, ще радянська і вони вірять, що можна вернути ковбасу по 25 копійок і хліб по 16. В той же час «Укроп» підтримала націоналістично орієнтована молодь, яка вірить в те що «Укроп» може зробити певні зміни», - розповів завкафедри соціології Віталій Докаш.

За результатами опитування, яке проводилося серед чернівчан з 16 по 18 жовтня, до міської ради потраплять БПП «Солідарність», «Рідне місто», «Батьківщина», «Укроп», «Самопоміч», «Свобода» та «Народний контроль».

1