У Чернівцях припинили роботу ще двох підпільних гральних закладів

У Чернівцях припинили роботу ще двох підпільних гральних закладів

25.07.2017, 15:15

 Оперативники УЗЕ припинили роботу ще двох підпільних гральних закладів нашого міста

 В ході проведення оперативних заходів працівники УЗЕ в Чернівецькій області Нацполіції виявили декілька нелегальних гральних установ у місті Чернівці.

Один з таких закладів розміщувався біля дитячого майданчика. Господарі «незаконного бізнесу» подбали й про безпеку - без вивіски, тільки камера відео спостереження. Доступ до закладу мали тільки перевірені клієнти та запускалися «по дзвінку».

Інша гральна установа розташовувалася на одній з центральних площ нашого міста та була замаскована під заклад з розповсюдження державної лотереї. Незважаючи на ці обставини, поліцейським вдалося задокументувати протиправну діяльність та факти азартних ігор.

Оперативники Управління захисту економіки спільно з слідчими СУ ГУНП в Чернівецькій області "відвідали" гральні заклади у розпал гри. Гравці не надто зраділи появі правоохоронців.

З ігрових закладів вилучено обладнання, яке забезпечувало його діяльність, а саме: 12  системних блоків персональних комп’ютерів, чорнові записи та інші речові докази підпільної діяльності на суму близько 40 тисяч гривень.

Нагадуємо, що минулого тижня працівниками нашого Управління було ліквідовано два гральні заклади в прикордонних районах нашої області. 

1