У Чернівцях проведуть Чемпіонат України з автокросу

У Чернівцях проведуть Чемпіонат України з автокросу

11.06.2015, 19:00

20-21 червня Чемпіонат України з автокросу на легкових автомобілях та спортивно-кросових автомобілях «багі», в тому числі серед юнаків на «міні-багі» віком від 6 до 14 років на спорт центрі «Суперкрос», вул.Руська 226 В.

Субота 20 червня – з 13.00 тренування, з 16.00 та перша серія фінальних заїздів

Неділя 21 червня – з 10.30 друга та третя серія фінальних заїздів 

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З АВТОКРОСУ

(НА ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛЯХ ТА СПЕЦІАЛЬНО-КРОСОВИХ АВТОМОБІЛЯХ «БАГІ»)

2015 р. в м. Чернівцях

За підтримки Чернівецької Облдержадміністрації та Чернівецької міської ради, вмісті Чернівцях на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» 20 - 21 червня відбудеться Чемпіонат України  з автомобільного кросу на легкових автомобілях та СКА «багі» (а також серед підлітків віком від 5 до 14 років), який щорічно організовує та проводить Асоціація «Техноспорт».

 Змагання буде проходити в класах легкових автомобілів кубатурою від 1250 до 3500см3 та спеціальних кросових автомобілях «багі» кубатурою від 1500 до 4000см3, а також серед юнаків на «міні-багі» віком від 5 до 9 років та від 10 до 14 років кубатурою до 210см3.

 Проведення Чемпіонату України з автокросу в місті Чернівцях має вагоме значення та придає шансів буковинським спортсменам використовувати фактор рідної траси та виборювати призові місця.

 Чемпіонат України з автокросу проходить в 3 дні в 6-ти класах автомобілів:

П’ятниця – адміністративна та технічна перевірка;

Субота з 12.00 до 17.00 – вільні тренування, кваліфікаційні заїзди, які будуть вирішувати місця на старті спортсменів та перша серія фінальних заїздів;

Неділя з 12.00 до 15.00 – друга і третя серія фінальних заїздів та нагородження переможців змагань.

 Гості та вболівальники змагань побачать безкомпромісну боротьбу найкращих спортсменів України, Молдови(та можливо Болгарії).

Гонки по ґрунтово-пісчаним трасам на легкових та спеціальних кросових автомобілях «багі» магнетичні як для вболівальників так і для учасників. Перших манять колоритні автомобілі та видовищні заїзди, других – адреналін та безкомпромісна атмосфера гонки.

 Участь в Чемпіонаті, що відбудеться, створить нові перспективи не тільки для майстрів автокросу, команд, але і для підприємств та компаній.

Компанія, яка прийме участь в Чемпіонаті України отримує добру нагоду провести рекламну акцію в рамках, як самих змагань, так і в період їх підготовки, з можливістю встановити власні призи.

Запрошуємо засоби масової інформації до співпраці. Ваша підтримка піднесе спортивний   імідж Чернівців на якісно новий рівень.

То ж до зустрічі на Міжнародному спортивному центрі «Суперкрос» м. Чернівці.

 АВТОКРОС

Автокрос — гонки по ґрунтовій кільцевій трасі. Популярні завдяки тому, що для участі достатньо модифікованого дорожнього автомобіля, і ці гонки видовищні та захоплюючі:

-         глядачам видно практично всю трасу, як на долоні;

-         гонщики змагаються безпосередньо один з одним (одночасно до 10 автомобілів);

-         глядачів приваблює контактна боротьба спортсменів;

-         швидкість, трампліни, спуски, віражі та підйоми додають привабливості. 

1