У Чернівцях презентують «Шлях пам'яті»: до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру

У Чернівцях презентують «Шлях пам'яті»: до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру

16.12.2016, 15:10
Спільний німецько-український меморіальний проект до 75-х роковин трагедії Бабиного Яру «Шлях пам’яті» 19.12.16 ,11.00, вул.Челюскінців, 2, Обласний благодійний фонд Хесед-Шушана в Чернівцях.

Єврейська громада Чернівецької області інформує Вас про відкриття Меморіального виставкового проекту з нагоди 75-х роковин трагедії Бабиного Яру «Шлях пам’яті», організованого спільно з Єврейською громадою міста Дюссельдорф (Німеччина), Посольством Федеративної республіки Німеччини в Україні за сприяння Міністерства Закордонних Справ ФРН, у співпраці із Чернівецьким музеєм історії та культури євреїв Буковини та Обласним єврейським благодійним фондом "Хесед Шушана".
 
У виставці представлені світлини та спогади очевидців злочинів німецьких націонал-соціалістів та їх поплічників про масові вбивства євреїв в Києві, Кам’янці-Подільському та Чернівцях в 1941 і 1944 рр., а також новий (2016 р.) документальний фільм «Подорож спогадів» (режисер та оператор Андрій Вовк), відзнятий в місцях трагедій.
 
Щиро запрошуємо взяти участь у відкритті експозиції, яке відбудеться 19 грудня, в понеділок, об 11 годині, у приміщенні обласного єврейського благодійного фонду «Хесед Шушана» (м. Чернівці, вул. Челюскінців, 2)
 
1