У Чернівцях 'Правий сектор' підготував  фотовиставку до Дня незалежності, а 'Батьківщина' запрошує на  спільне відзначення

У Чернівцях "Правий сектор" підготував фотовиставку до Дня незалежності, а "Батьківщина" запрошує на спільне відзначення

24.08.2015, 02:00
До святкування річниці незалежності України "Правий Сектор Буковини" вирішив провести фотовиставку у арт-галереї міської ратуші Чернівців під гаслом "Правий Сектор - боротьба за Незалежність", на якій широкому загалу будуть представленні світлини з вишколів, Майдану та Революції Гідності, фото з військових баз Добровольчого Українського Корпусу та місць бойових дій. Про це BukNews повідомила інформаційна служба ПС Буковини.  Також на цьому заході плануються літературні читання - запрошено бійця ДУК Сергія Скальда (друг "Шпрот") для декламації власних тематичних поезій.
 
Відкриття виставки та літературні читання  відбудуться 24-го серпня о 12 годині. Фотовиставка буде діяти з 24 по 27 серпня, з 10 до 18 години.
 
Того ж святкового дня буковинські «батьківщинівці» запрошують краян спільно відзначити День Незалежності. У понеділок, 24 серпня, активісти обласної організації ВО «Батьківщина» запрошують краян на Центральну площу Чернівців для відзначення 24-ї річниці Незалежності.

Початок заходу  - о 12 год. Запрошуються всі небайдужі. Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

1