У Чернівцях посеред вулиці побилися начальник митниці і директор заводу

У Чернівцях посеред вулиці побилися начальник митниці і директор заводу

26.08.2015, 19:50

У вівторок ввечері на вулиці Шипинській у Чернівцях побилися керівник обласної митниці ДФС Микола Салагор і директор "Машзаводу" Віктор Сідляр.

Про це, посилаючись на очевидців інциденту, повідомляє видання БукІнфо.

Журналісти зазначають, що, що проїжджаючи на своєму чорному джипі"Лексус" гендиректор ТОВ "Машзавод" Віктор Сідляр зупинився біля начальника Чернівецької обласної митниці Миколи Салагора, який стояв біля свого особняка, і почав з ним якусь розмову на підвищених тонах.

За словами очевидця, за декілька хвилин після розмови, пан Сідляр вийшов з машини і на очах багатьох інших громадян завдав удару кулаком в обличчя Салагору. Це бачили багато сусідів, які одразу підбігли до конфліктуючих, і почали вимагати від гендиректора "Машзаводу"покинути їхню вулицю. Зі слів очевидця, пан Сідляр "вів себе зухвало" і поїхав "не одразу, погрожуючи при цьому Салагору і присутнім".

Видання зазначає, що Віктор Сідляр в інтерв’ю журналісту Букінфо підтвердив факт конфлікту. Він також підтвердив, що вдарив начальника митниці у лице. На уточнююче запитання: "На чиїй стороні були люди, кого захищали?", Сідляр відповів, що "на стороні Салагора". Від подальших коментарів, зокрема, що ж стало безпосередньою причиною конфлікту, гендиректор "Машзаводу" відповідати відмовився. "На все свій час", - заявив він.

Натомість керівник обласної митниці відмовився коментувати цю ситуацію:

"Не хочу я нічого коментувати. Все добре. Ну, повів себе Сідляр як неадекватна особа, розмахував руками. Може курить він щось, не знаю… До суду подавати на Сідляра не буду, це повна дурня. Воно мені не потрібно. Яка причина конфлікту? Щось йому не сподобалося на вулиці, де я проживаю…"

Учора видання molbuk.ua повідомляло, що на вулиці Шипинській "мажори" біля своїх будинків перекрили дорогу бетонним блоком. Так, в одному з коментарів до цієї новини читав повідомив, що одним із згаданих "мажорів" може бути саме Микола Салагор. 

"...Це в його стилі матами говорити до людей, живе якраз на вул. Шипинській, їздить на Ленд-Крузері", - йдеться у коментарі.

Джерело: molbuk.ua

1