У Чернівцях померла заступниця директора Інституту післядипломної педагогічної освіти

У Чернівцях померла заступниця директора Інституту післядипломної педагогічної освіти

12.01.2022, 12:42
У Чернівцях померла заступниця директора Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Галина Руда. Її серце перестало битися на 54 році життя.

Професійний шлях в Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області Галина Руда розпочала на кафедрі педагогіки, психології та методики навчання в 1997 році на посаді соціолога, пізніше – викладача-психолога. У 1998 році як головний психолог області створила обласну психологічну службу, а через рік – науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи. До 2001 року працювала на посаді завідувача центру.

З 2015 року керувала науковою роботою в інституті, відповідала за проведення науково-дослідної та науково-експериментальної діяльності, спрямованої на удосконалення організації освітнього процесу педагогічних працівників в закладах освіти області та була на посаді заступника директора.

 
Галина Руда – відмінник освіти України (2000), сертифікований коуч, консультант; нагороджена Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України й грамотами Чернівецької обласної ради, управління освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.
 
Галина Василівна назавжди залишиться в пам’яті всіх тих, хто її знав доброю людиною та професіоналом своєї справи.
 
Вічна світла пам’ять!
1