У Чернівцях поліція визволяла чиновницю, яку попри її волю силою утримували у караоке-барі Solo

У Чернівцях поліція визволяла чиновницю, яку попри її волю силою утримували у караоке-барі Solo

11.01.2021, 16:49

Адміністрація ресторану в Чернівцях, який попри локдаун працював увечері 10 січня, не випускала зі свого приміщення працівницю Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Про це повідомляє прес-служба управління патрульної поліції Чернівецької області.

Зазначається, що ввечері 10 січня співробітники патрульної поліції та Держпродспоживслужби здійснювали перевірку дотримання карантинних обмежень розважальними закладами та закладами харчування.

"Один із закладів, що знаходиться на вулиці Івана Франка, 3 у Чернівцях, працював", – повідомили у поліції.

Як зазначили у прес-службі, чиновниця потрапила до цього закладу і в телефонному режимі повідомила патрульних, що на цей момент адміністрація закладу відмовляється випустити її з приміщення караоке, чим позбавляє людину свободи, а також силою утримує її всередині.

Жінка також повідомила про інцидент на спецлінію 102, а згодом заяву та пояснення по цьому факту.

"На місце події прибула мобільна група Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області та склали протокол за ст. 44/3 ч.1 на адміністратора даного закладу", – додали у прес-службі.


Відео: телеграм-канал ХЧ

"Спільними зусиллями та шляхом мирного діалогу власникам закладу пояснили, що клієнти повинні покинути приміщення. Працівники поліції особисто проконтролювали даний процес. Заклад зачинили", – зазначили у поліції.

Раніше повідомлялося, що ввечері 10 січня у Чернівцях поліція виявила працюючий караоке-бар (відео)

1